mynewspapers.net

Zen Presenttips

Zen Presenttips


När ordet "Zen" kommer att tänka ger det tillsammans med det idéerna av samhörighet kropp och sinne, fred, lugn, meditation och avslappning. Beroende på vem du får gåvan för, finns det många alternativ att återspegla dessa Zen kvaliteter i gåva.

Dekorativa Zen

Zen Presenttips


När det gäller att räkna ut människors personliga smak, särskilt i hemmet, kan shopping för gåvor vara svårt. Zen gåvor, dock kan mesh med de flesta någon stil. Zen tavlor och bonader kommer i olika former, storlekar och färger. Mini fontäner och mini Zen rock trädgårdar kan lägga till en touch av serenity något hörn i ett hem. Andra alternativ inkluderar träsniderier, lampor och magiska bambu växter.

Personliga Zen

När du handlar för en nära vän, är att få något ingraverat alltid en tankeväckande touch. Du kan gravera en bit av smycken med ett Zen symbol eller en fras på den. Välj en sten från en strand och har den graverade med Zen-inspirerade ord eller fraser. Zen böcker kan också hjälpa gåva mottagaren på hennes andliga resa.

Zen presenter till bebisar och mammor att vara

Zen Presenttips


Ett antal tillverkare göra Zen baby poster som inkluderar allt från spjälsängar till barnstolar. Det finns också Zen kläder linjer för barn, Zen mobiler och Zen koppar och tallrikar. För blivande mammor, kan du köpa presentkort poletter för Zen spa- och skönhetsprodukter.

Billig Zen gåvor

Zen gåvor varierar i pris från mycket dyra objekt för mindre än £6. Om du är på en budget, överväga att köpa rökelse eller ljus, som används i meditation. Du kan också göra en hemmagjord gåva, som en mini Zen trädgård. Samla sand och större stenar och placera dem i en svart keramisk bricka. Skaffa en liten kratta eller gaffel personen kan använda för att tälja olika mönster ut i sanden.