mynewspapers.net

Yttre färger rekommenderas för ett Medelhavet hus med tegel TrimEleganta valv, balkonger, torn och en lera tegeltak definiera medelhavsstil arkitektur. Väggarna är stuckaturen, men fönster och dörr öppningar i dagens strukturer är ofta kantad med tegel. Oavsett vilken kombination av funktioner visas i ditt hem, förtjänar det utomhusfärg färger passar till dess inneboende charm. Använda färger autentiska i regionen där denna stil utvecklades, och du ska maximera den klassiska skönhet som ditt hem erbjuder.

En nyans från terrakotta

För ett hem med en naturlig terrakotta kakel tak, kan olika nyanser och nyanser av denna nyans användas på utsidan. Tillämpa en blek nyans av terrakotta på väggarna för att uppnå en ljus peachy färg som accentuerar tegel trim. Välj djupa nyanser av terrakotta för dörrar och fönsterluckor. Effekten blir toner som påminner om terrakotta som har blekt av solen eller mörkare med åldern.

Vit med bruna eller gröna

Krämig vit stucco för ytterväggar är en klassisk look, oavsett om du ger den en mjuk antika tvätt för en väderbitna utseende. Vita väggar ger hög kontrast mot alla tegel accenter. Kombinera din vita väggar med rika bruna eller mörkgröna på dörrar, luckor och andra trim. Om du bara använder green på ytterdörren, ska den springa mot bakgrund av annars neutrala toner.

Färger som drog från tegel

Dra en palett för att samordna färger från din tegel till leder tankarna till landar längs Medelhavet. En subtil palett kombinerar väggar i sandiga beige med dörrar och fönsterluckor i dämpade nyanser av grå-grönt. För mer drama fungerar djupt vin färger med väggar i blek guld till minns soliga vinodlingarna.

Havet och himlen Brights

Använda minnesvärd färgerna på havet och himlen för ett hus som tycks ha varit plockade från vattnet. Nyanser av blått, aqua och kricka för dörrar och fönsterluckor ser fräsch och breezy mot vita väggar. Om du blandar i en neutral på mindre trim, Välj en som är en ljus ton, som en krämig beige.