mynewspapers.net

Yamaha raptor 350 felsökning

Yamaha raptor 350 felsökning


Som någon fritidsfordon, kan Yamahas Raptor 350 utveckla mekaniska problem som kräver diagnos och reparationer. Yamaha har en rad av felsökningstips i Raptor 350 instruktionsboken att få ägare tillbaka på kursen så snart som möjligt.

Bränsle

Brist på bränsle eller förorenade bensin kan orsaka Raptor 350 motor till stall, misständning eller inte startar. Om det behövs mer bränsle, fyll tanken med färska, oblandade och blyfri bensin.

Komprimering

Bristen på adekvat kompression kan också orsaka problem när du försöker starta Raptor 350. För att testa komprimeringsnivåer, komma åt och ta bort tändstiftet och använda en komprimering mätare för att testa komprimeringsnivåer i den Raptor encylindriga. Bruksanvisningen innehåller information om hur komma åt och ta bort tändstiftet.

Tändning

Problem med tändsystemet och tändstiftet själv kan också förhindra Raptor körs korrekt. Se till att tändstiftet är oskadat, att det är ett NGK DR8EA plug som rekommenderas av Yamaha och att tändstiftet klyftan ligger mellan 0.024 och 0.028 inches. Den Raptor manual ingår också detaljerna om hur du felsöker tändstift.

Batteri

Ett skadat eller urladdat batteri är ett annat vanligt problem att utforska samtidigt felsökning Raptor 350. Denna quad tar en 12 volt, 8.6 amperetimmar batteri.