mynewspapers.net

XBox 360 spel för barn Under 10

XBox 360 spel för barn Under 10


Xbox 360 gaming konsolen släpptes av Microsoft i November o2005. Xbox 360 är uppföljningen av Microsofts ursprungliga Xbox-systemet, och det finns spel som spänner över många genrer. Även barn under 10 års ålder hittar många spel på Xbox 360 underhållande, några ge en utmaning medan featuring bekant begrepp och tecken.

Backyard Football ' 10

"Backyard Football ' 10" släpptes till Xbox 360-konsolen i oktober 2009. Det är mindre komplicerat att lära sig än många andra fotboll videospel, och det funktioner NFL stjärnor som barn i stället för vuxna. Spelet har flera nivåer av svårigheter, inklusive lätt inställningar för att hjälpa barn under 10. Spelare kan delta i enstaka spel, säsonger och turneringar. "Backyard Football ' 10" kan också spelare tävla individuellt eller mot varandra och spela online kan du slutföra mot någon i världen. Spelare kan även arbeta tillsammans för att besegra oppositionen.

Spongebob's Truth or Square

"Spongebob's Truth or Square" släpptes i oktober 2009. Utifrån barnens TV-show "SvampBob Fyrkant", skickar "Sanning eller Square" spelare på ett äventyr att hitta en Krabby Patty formel för en restaurang som heter Krusty Krab. Det finns totalt 10 nivåer i spelet och spelarna måste lösa pussel och vinna slag att hitta formeln. Spelet innehåller en singleplayer-läget som en två-player mode som gör att flera barn arbeta tillsammans för att lösa spelets mysterier.

Madagaskar: Escape 2 Africa

Släpptes i November 2008, är "Madagaskar: Escape 2 Africa" baserad på film med samma namn. Barnen utmanas att se till att Alex (ett lejon), Marty (en zebra), Melman (en giraff) och Gloria (en flodhäst) får tillbaka till New York ett säkert sätt genom att hitta ett plan till styrelsen. Spelare måste resa genom flera nivåer och minispel för att framgångsrikt vägleda tecken tillbaka hem. "Madagaskar: Escape 2 Africa" kan spelas av en eller två spelare.

Disney sjunga den

"Disney sjunga den" kom ut för Xbox 360 i oktober 2008. Barn få en chans att sjunga i "Disney sjunga den," som spelet fungerar som karaoke genom att ge spelare en mikrofon som erkänner deras vocal pitch. Spelare ser musikaliska barer visas på skärmen och kan välja olika låtar att sjunga med i. Barn kan upp till fem låtar att sjunga efter varandra, och flera spelare kan sjunga samtidigt. Låtarna har familjevänliga och populära artister som Miley Cyrus.