mynewspapers.net

Wushu övningar

Wushu övningar


Wushu är den kinesiska termen för det vi kallar Kung Fu. Det är i huvudsak en generell term för fastlandet, kinesisk kampsport. I väst, är Wushu allmänt lärde dock som en mycket flödande, dekorativ stil, ungefär som vad du vill se i en film som "Crouching Tiger, Hidden Dragon." Wushu kan vara fysiskt krävande kampkonst. För att öva det flytande måste du skick hela kroppen mot detta mål.

Flexibilitet utbildning

Flexibilitet är nyckeln till alla kampsporter, men Wushu krävande särskilt. Dess höga sparkar, hopp och utarbeta rörelser kräver en hög grad av flexibilitet. Några bra exempel på benen sträckor för Wushu utfall sträckor, röra tårna och gör hinder sträcker sig på marken. Snurra armarna framåt och sedan bakåt kan hjälpa dig lösa upp överkroppen för Wushu.

Tung väska träning

Tränar Wushu tekniker på en tung väska gör att eleverna att släppa sina sparkar och slag med full effekt. En tung väska erbjuder även en samlingspunkt som är ungefär samma storlek som en mänsklig motståndare. Öva sparkar, slag och hand strejker på en tung väska är det bästa sättet att utveckla uppsjö av strejker du skulle behöva om du engagerad i själva bekämpa. Det är tillrådligt att göra fem tre-minuters rundor med 1 minuts mellanrum mellan dem två till tre gånger i veckan.

Helkropps Conditioning

Styrka och uthållighet är också viktiga att utveckla din skicklighet i Wushu. Kör i 30 till 60 minuter, är två till tre gånger i veckan ett bra sätt att förbättra din kardiovaskulär kapacitet. Sit-ups eller crunches kan förbättra din kärna styrka och stärka många av musklerna i sparkar. Armhävningar är bra för utvecklingsländerna armstyrka för slag och förbättra snabbt rycka muskler svar. Vikter kan vara till hjälp men måste användas sparsamt eftersom det inte är alltid fördelaktigt för kampsportare bulk upp.

Sparkar borrar

Sparkar borrar är användbara för att öka snabbhet, styrka och flexibilitet i kicks. En bra övning är att praktiken främre snap sparkar på alternativa ben medan du använder dina händer för att bilda ett mål. Eftersom du sparka med omväxlande fötter, förlänga armarna ut och föra dem ner till att möta dina sparkar. Gjort bra kan denna effekt skapa en "popping" ljud. Börja långsamt och utan sparkar för högt, sedan gradvis öka hastighet och höjd av dina sparkar.