mynewspapers.net

Wood projekt för bläddrar sågar

Wood projekt för bläddrar sågar


Bläddra sågar använda tunna blad i hög fart för att göra intrikat formade nedskärningar i trä. Denna förmåga gör bläddrar sågar mycket användbart för craft-projekt---särskilt sådana som kräver urtag i ett block av trä. Intrikata galler-liknande nedskärningar är typ av arbete som gjort dessa sågar populär, och sådana projekt är enkla när du har en bläddrar såg.

Alfabetet bokstäver

Skärande bokstäver med böjda former är en av den första typen av projekt som kommer att tänka på när du nämner använder en bläddrar såg. Bokstäver kan användas för house tecken, för att dekorera väggarna i ett barns rum, eller som grund för andra projekt som lampor och bokstöd.

Leksaker

Om du tänker på trä bilar och tåg som ett barn Driver tillsammans med sin hand, en rullande leksak drog med en sträng eller intrikat-ledad marionetter, bläddrar sågar är idealisk för att skapa leksaker. Små bitar som oundvikligen krävs för detaljer, liksom de graciösa former som gör sådana leksaker en glädje att se, bildas alla lätt med en scroll saw.

Julgransprydnader

Om du vill göra julgransprydnader, måste du använda tunt ljust trä som kan brytas av en såg med stora blad. Dessutom kräver en prydnad vanligtvis små små blad att skära ut intrikata inuti former (till exempel former inuti en snöflinga-formade prydnad). Detta är perfekt för ett bläddrar såg projekt.

Klockor

Inte bara är en bläddrar såg perfekt för att skära den utsmyckade fackverk ofta används för dekoration på trä klockor, men riktigt äventyrliga byggare hitta bläddrar såg är perfekt för att forma trä redskap används i repliker av vintage urverk. Om byggare väljer att använda kompakt batteridriven klocka mekanismer tillgängliga för hobbyister, tillåter bläddrar sågar dem att skapa en klocka i nästan vilken form de kan tänka dig.

Pussel

Trä pussel är ett hållbart alternativ till papp pussel finns i de flesta butiker. Med en scroll saw, kan du skapa egna pussel med så många eller så få bitar som du vill.

Intarsia

Intarsia är en form av konstverk liknar glas kakel mosaik---du klippa olika formade bitar från skogen av olika färger och korn, sedan sätta ihop dem med lim skapa mosaik bilder. Effekten kan vara allt från en platt målat glas effekt till en tredimensionell skulptur. Intarsia är en krävande konstform underlättas genom bläddrar såg.

Grillwork

Trä galler är något som är nästan omöjligt för någon annan makt verktyg förutom en bläddrar såg. Med tillräckligt tålamod och en bra bläddrar såg, kan du förvandla ett tunt trä till ett mästerverk av ornamentik. Grillwork kan sedan användas som en komponent för att förbättra andra projekt.