mynewspapers.net

Wood Panel stängsel Installationsinstruktioner

Wood Panel stängsel Installationsinstruktioner


Förmonterade träpanel stängsel är praktiskt för många husägare som väljer att installera ett staket sig. Träpanel stängsel kan installeras enkelt på fäktning inlägg och skär ned på den tid som krävs för installation.

Instruktioner

• Besluta om vilken typ av trä panel stängsel du vill ha installerat på din fastighet. De tre typerna av stängsel är fasta, shadowbox och fördelade picket. Överväga om ditt hem och vad du behöver i ett staket.

• Diskutera dina planer med dina grannar för att se till att stängslet är installerad på din egendom linje. Kontakta din lokala utilities och markera de verktyget rader som kan finnas innan du börjar gräva.

• Använd stakes och sträng för att staka ut stängslet linjen. Hammare i insatserna och knyt ett snöre mellan varje spel för att indikera där stängsel kommer att installeras.

• Gräv post hålen med en post hål digger. Varje post hål bör vara 10 till 12 inches bred och djup att rymma cirka 1/3 av inlägget. Gräv hålet 6 inches djupare än ditt förväntade behov. Utfärda utegångsförbud för postar bör vara begravd 6 inches djupare än de normala stängselstolpar.

• Fyll varje post hål med ungefärligt 6 tum av grus. Gruset kommer att kanal fukt från botten av inlägget. Med hjälp av en partner, knyt ett snöre mellan varje inlägg att se till att stängslet linjen blir rak.

• Blanda betongen enligt tillverkarens anvisningar. Inlägg i hålen och fyll varje hål med betong. Kolla inlägg att se till att de är lod. Fyll post hålen så att de är något överfullt på mitten nära inlägget och sluttande nedåt på alla sidor. Detta kommer att bidra till kanal vatten från inlägget. Låt den konkreta torrt i 2 dagar.

• Skruva staket panelerna med rostfria skruvarna. I slutet av varje panel ska sluta i centrum för staketstolpe. Upprepa med varje staket panelen, ha en partner som håller panelen medan du skruva fast den på plats.