mynewspapers.net

Women's Fancy skor från 1920-talet

Women's Fancy skor från 1920-talet


Det är inte nödvändigtvis svårt att hitta damskor från 1920-talet. Att hitta fancy damskor från den tiden bör inte vara svårt heller; emellertid kan att hitta en vintage par i bra skick för ett bra pris vara lite svårare. Men som något värdefullt, lite mer tid och pengar är förmodligen vara värt det i längden om du ska behålla skorna och bära dem regelbundet. Med tanke på denna tid av damskor klänning var nästan 100 år sedan, är stil av skor inte så långt bort från formatmallar kvinnor bär idag.

Stilen på 1920-talet kvinnor klä sko

Stängda toed bar bältet och T-strap klackar var vanligaste på 1920-talet och slitna med klänningar, klänningar och kjolar. Dessa var populär som dans var stor i denna tid och med bandet utformad i skon, var skon säkert monterad på foten samtidigt som du rör. Samtidigt kan bars pumpar med ingen rem också. I hälarna på dessa klä skor varierade som årtiondet utvecklats från 1 till 3 inches och den var mycket tjockare och kraftigare än de flesta kvinnor klackar idag.

Hur man skiljer en Fancy sko från en Casual dagtid sko

Medan kvinnan bar klackar och T-banden på dagtid också som i kvällen, mängden detaljer som gick in i skon utgjorde vad skulle anses vara fancy. Exempelvis var många ryggen på hälarna prydda med dekoration, som beading. Ett annat sätt skorna var utklädda var med typerna av material och tyg används eller med broderi.

Att hitta Vintage Klänning damskor

Söka efter vintage kvinnors klänning skor från 1920-talet på eBay eller Etsy kommer säkert dra upp några vintage poster till rimliga priser, men vad kommer också komma i sökningen är nuvarande stilar efterlikna utseendet på förflutnan. Detta är användbart om du letar efter stilen på 1920-talet i ett par nya skor som ska hålla upp för år mer, snarare än en begagnad par med massor av slitage.

1920-talet Fancy Dress skor vs kostym eller karaktär skor

När du behöver 1920-talet finskor till ett anständigt pris, eller om den exakta utseendet inte är tillgänglig, det är också möjligt att köpa kallade så karaktär skor. Dans sko företag, såsom Capezio, har utrustningsarbetet dansare i år med samma T-strap utseende, och du kan måla skor eller pryda dem i juveler att matcha ett foto av något tilltalande från 1920-talet. Detta fungerar bra om du behöver skor för en kostym.