mynewspapers.net

Wilton Thomas tåg tårta Pan instruktionerna

Wilton Thomas tåg tårta Pan instruktionerna


"Thomas och vänner" är en tecknad film på TV som följer Thomas de Tank Engine, en animerad Blå tåget, och hans andra tåg vänner genom en resa där de lär sig livet lektioner som värdet av hårt arbete, lagarbete och vänskap. Att göra en tårta som är formade och inredning som Thomas kan enkel att använda Wilton Thomas Tank tårtform och några andra decorating tillbehör.

Instruktioner

• Värm ugnen till 176 grader C. Använd din bakelse borste att bestryka kakan pannan med solid vegetabiliska förkortning, att göra vissa att insidan av pannan är helt belagda. Strö mjölet i pannan och skaka runt så att hela ytan har en ljus damning av mjöl. Häll bort överflödigt mjöl.

• Häll beredda kaka smet i pannan och knacka lätt på pannan på disken tills smeten har jämnt fördelade över hela pannan. Grädda kakan i din 350-graders ugn i 30-40 minuter eller tills kakan är klar som enligt receptet.

• Ta bort kakan från ugnen och plats på den kylande racket. Låt kakan svalna i 10 minuter. Använd cake lastbrygga för att skära bort den upphöjda delen i mitten av kakan. Ta bort kakan från kakan pannan genom att placera den kylande racket mot kakan och vänd över räcket och pannan. Din tårta bör enkelt släpp från pannan när du försiktigt lyfta pannan bort av kakan. Kyl tårtan i en timme.

• Borsta smulor av kakan med en torr, ren bakelse borste. Vänligen kakan på serveringsbricka. Använda förskjutning spateln till is sidor och bakgrund av kakan med ljusblå grädde tills den är slät.

• Bifoga tips nr 3 till en spritspåse fylld med svart glasyr och använda den för att beskriva motor, strålkastare, broms axlar och ansiktsdrag. Tillmäter en spritspåse fylld med röd glasyr tips nr 3 och dispositionsnummer på tåget. Bifoga tips nr 16 i röd glasyr väskan och använda den för att fylla i de motorn. Tillmäter en spritspåse fylld med gul glasyr tips nr 3 och använda den för att beskriva Fönstren.

• Använda en offset spatel till is bakgrunden av hjul och steg med svart glasyr. Tips nr 3 tillmäta en spritspåse fylld med blå glasyr. Använda hård press att fylla i hjulen och rör sidan stegen. Dot centrum navet och lägga till strängar i ekrarna och fälg skuggor.

• Fäst tips nr 3 till en spritspåse fylld med vit glasyr. Rör i insidan av munnen och ögonen. Använd den svarta isbildning väska med spets nr 3 prick mitt i ögonen och strålkastarna. Pipe broms axlar med grå grädde med tips nr 3.

• Använd tips nr 16 och en sicksack rörelse till pipe svart grädde på avsnittet beklär motorn. Fyll i fönstret sida och taket med tips nr 16 för att skapa stjärnor. Täck framsidan av motorn och ansiktet med tips nr 16 och grå stjärnor.

• Använda tips nr 16 på blå spritspåse, täcker hytt med blå stjärnor och skorsten med sicksack. Använd tips nr 16 och röda florsocker för att täcka de löpande styrelsen och stötfångaren med röda stjärnor. Fyll i numret med spets nr 16 och gula stjärnor. Använda de återstående gul glasyren för att fylla i klockan med hjälp av tips nr 3. Använd tips nr 16 till rör en sicksack på nedre gränsen av kakan.