mynewspapers.net

Wilton karaktär tårta Pan instruktioner

Wilton karaktär tårta Pan instruktioner


Imponera på familj och vänner genom att föra en karaktär tårta till nästa sammankomst eller händelse. Wilton karaktär kakan kokkärl erbjuder allt från 3D-mönster till kända seriefigurer. En Ernie och Bert mögel kommer spänningen det barn som älskar Sesame Street. Imponera på ett äldre barn eller en vuxen som älskar superhjältar med en Batman Beyond tårta. På Halloween, skrämma din part gäster med en 3D-dödskalle tårta. Alla Wilton kaka kastruller följa samma metod som förberedelse.

Instruktioner

• Värm ugnen till den temperatur som anges i din valda kaka recept. De flesta recept kallar för 177 grader men det kan variera beroende på formen på din panna. Kontrollera de stekheta instruktioner medföljer din tårta pan för rätt temperatur.

• Tillämpa förkorta eller matlagning spray på insidan av kakan pan och sprida det jämnt med en pappershandduk. Se till att jämnt Smörj alla områden av pannan och täcka insidan helt.

• Strö mjöl inuti pannan för damm sidorna som du knacka lätt på pannan. Mjölet pinnar till fett och håller smeten fastnar i stekpannan så det kokar. Knacka lätt på pannan upp och ner över papperskorgen att ta bort något överflödigt mjöl.

• Häll smeten beredda tårta i Wilton kaka pan att fylla karaktär mögel. Receptet på din tårta pan anger hur mycket smet att göra.

• Grädda kakan tills tiden visas i receptet eller tills en tandpetare eller spett kommer ut rena. Tryck spett i den djupaste delen av pannan för noggrannhet. Låt kakan sitta i 10 minuter efter att ta bort den från ugnen.

• Placera den kylande racket under pannan och vänd kakan på rack svalna helt. Ta bort Wilton karaktär tårtform långsamt och dekorera kakan när det har svalnat helt.