mynewspapers.net

Wilton Cake Decorating Tips

Wilton Cake Decorating Tips


Kaka utsmyckning är en konstform som kräver övning och lära sig nya och mer komplicerade tekniker som din skicklighet nivå ökar. Wilton mat hantverk har gett kvalitet cake decorating verktyg och material och hjälpa tårta konstnärer mästare deras båtar sedan 1929. Wiltons hemsida och årliga Cake Decorating årsböcker erbjuda tips lämpar sig för alla cake inredare om nybörjare eller proffs. Enligt Wilton, de tre grundläggande sakerna som är viktigaste att kaka utsmyckning grädde konsekvens, rätt väska position och tryck, och praxis.

Kaka förberedelse

För att förhindra att smulor visas i glasyr man bör vara noga med att aldrig låta spateln röra kakan direkt. Spateln bör användas för att flytta glasyr runt tills moset täcks helt. När kakan har täckts med blir en smidig lager florsocker det en duk att Visa kaka utsmyckning tekniker.

Isbildning konsekvens

Buttercream frosting är populär för dekoration eftersom det har god smak och är lätt att arbeta med, speciellt för nybörjare. Buttercream glasyr kan göras hårdare genom att lägga till ytterligare konditori socker och tunnare genom att lägga till ljus säd sockerlag tills rätt konsistens har uppnåtts. Styv isbildning är anslår för att skapa blommor som rosor och nejlikor eller skapa siffror på kakor som behöver sitta upprätt utan hängande. Medelkonsistens isbildning används för att skapa stjärnor, gränser och blommor med platt kronblad. Tunn isbildning bör användas för att skriva på kakor eller rörledningar vinstockar och blad.

Påse tekniker

Fyllda isbildning väskor bör hållas på antingen en 45 graders eller 90 graders vinkel till kakan hela tiden. Riktning som vetter mot baksidan av påsen är också viktigt och de flesta av Wilton's cake decorating idéer kommer att låta dig veta som vägen på baksidan av påsen ska vara vänd till korrekt utföra tekniken hemma. Mängden tryck som väskan har också en stor inverkan på den dekorera. Nybörjare måste behärska tre nivåer av trycket: lätta, medeltunga och tunga. När en person har bemästrat det korrekta sättet att hålla en väska och hur man ansöker mängden tryck, kommer de att kunna skapa tårta dekorationer konsekvent.

Praktiken

Finslipa kaka utsmyckning tekniker kräver övning för att kunna göra perfekta glasyr dekorationer varje gång. Du kan öva tekniker hemma eller anmäla dig till en av de klasser som erbjuds i ditt område. Över tiden, kommer du att kunna skapa mer intrikata och imponerande tårtor.