mynewspapers.net

Wii spel för barn Under 3

Wii spel för barn Under 3


Nintendo Wii är ett videospel underhållningssystem släpptes 2006. Nintendo Wii röstades bästa spelkonsolen för familjer av consumerresearch.com, och har många spel gjord speciellt för barn, inklusive spel som är lämpliga för barn under 3 års ålder. Här är några spel lämpar sig för de mycket unga.

"Kosmisk familj"

"Kosmisk familj," utvecklats av Ubisoft Barcelona, är ett spel utformade för små barn att funktioner tecknad film och mer än 20 pedagogiska minispel. Pussel i spelet är så enkelt som att sätta något bruten tillbaka tillsammans. Minispelen också involvera kul kid aktiviteter som färgning, som "Kosmiska familj" kommer att ge timmar av underhållning för små.

"Big Brain Academy: Wii Degree"

"Big Brain Academy: Wii grad," utvecklad av Nintendo, är ett sätt för barn att lära sig samtidigt ha roligt på Wii. " Big Brain Academy: Wii Degree "placerar dig i en akademi hallen, där du kan gå och välja vilka utmaningar för att spela. Spelet hålla det enkelt för barn. En av minispelen har att göra med avtäckning mörkret i en bild och välja vilka djur är bakom mörkret, medan en annan minigame har du sätta ägg i en korg. "Big Brain Academy: Wii Degree" är ett pedagogiskt spel, så du inte behöver titta över din youngerster axel att enure innehållet är lämpligt. "Big Brain Academy: Wii Degree" har också multiplayer, så du kan gå in med dina barn, eller låta dem spela med sina vänner.

"Madagaskar Kartz"

"Madagaskar Kartz," utvecklad av Sidhe, är ett barn racing spel som hela familjen kan njuta av. "Madagaskar Kartz" är en racing "Madagaskar" film serie och funktioner alla tecken från filmer samt spår inspirerade från filmen. Spelet har grundläggande kontroller och upp till fyra personer multiplayer-läget. Den har också en championship, snabbt spel, checkpoint, tempolopp och Madagaskar flytta det! lägen, så finns det en mängd olika utmaningar för att hålla barnen sysselsatta.