mynewspapers.net

Wii födelsedag part idéer

Wii födelsedag part idéer


En Nintendo Wii-tema fest kan vara ett bra sätt att underhålla barn. Spel kan spelas antingen individuellt eller i lag. Om du kastar ett parti under vintern eller kanske vid dåligt väder, kan detta parti göra alla nöjda.

Leveranser måste

Wii födelsedag part idéer


Du kan behöva låna en annan Wii spelsystem och extra fjärrkontroller från en vän eller släkting. Du kan också köpa extra fjärrkontroller för ditt system. Varje Wii konsolen system kan ha 4 fjärrkontroller är ansluten till den. Om du har mer än en Wii-konsol på festen, behöver du också extra TV-apparater. Försök lägga upp ytterligare TV i samma rum, vilket lämnar utrymme för barnen att flytta runt och säkert spela spelen. Vanligtvis bör du lämna minst 8-10 fötter mellan Wii konsoler om de sätts upp sida vid sida. Innan spelen börjar, ställa in alla med en Mii. Detta är ett bra sätt att bryta isen på festen. Att skapa sin Mii-karaktär, får de skapa en datoriserad version av sig själva och lägga till deras namn i konsolen systemet. Vara säker på att det finns gott om tid för de spel som ska spelas, men också tid för mat, umgänge och, naturligtvis, födelsedagstårta!

Typer av spel

Wii födelsedag part idéer


Det mest populära spelet Wii Sports (som också kommer med Wii gaming konsolen när de förvärvas), är det bästa sättet att ha barn tävla mot varandra. Wii Sports har fem spel: bowling, boxning, golf, tennis och baseball. För en Wii party vore de bästa spel att spela dock bowling, boxning och tennis. Dessa spel kan spelas individuellt eller i lag. För bowlingspel, kan upp till fyra barn spela på en gång. Du kunde också också ställa in grupper av två att rymma åtta barn i spelet. Om gjort detta sätt, skulle varje barn få minst 5 varv i spelet. Med boxning och tennis spel, överväga att ha barnen spelar en resursallokering-liknande turnering, som skulle rymma alla barnen som deltar. I boxning spelet, kan endast två spelare spela samtidigt. Men i tennis spel, upp till fyra barn kan spela på en gång--två barn per lag. Baseball och golf spel också är kul, men kan ta längre tid att spela. "Guitar Hero World Tour" är ett annat spel som kan spelas på en Wii party. Detta spel tillåter upp till fyra spelare att spela på en gång--en på gitarr, en på elbas, en på sång och en på trummor.

Åldrar

Wii födelsedag part idéer


Typiskt, Wii parterna bör vara värd för barn åldrarna 7 och äldre. Dock vissa barn spela spel på Wii vid en tidigare ålder och kanske kunna hantera den. Tänk på att inte alla barnen kommer till födelsedagsfest har en upplevelse att spela det, och det kanske utesluta vissa barn från vissa aktiviteter. Du kanske vill hålla en "how-to" session i början av festen så alla förstår hur man spelar och fungerar fjärrkontrollen. Påminna dem att handleden bandet på handkontrollen bör vara säkert fäst på alla gånger under spelet. Detta förhindrar fjärrkontroller från flyger ur deras händer och potentiellt slå någon annan.