mynewspapers.net

Western tema hantverk för förskola

Western tema hantverk för förskola


Engagerande förskolebarn i västra hantverk mer än bara att hålla dem underhållning. Hantverk lär små barn och hjälpa dem arbeta på grundläggande motoriska färdigheter. Genom att involvera barnen både mentalt och fysiskt, gör du lärandet roligt. Det är dock viktigt att hålla sig med åldersanpassade aktiviteter att garantera student säkerhet.

Paper Bag Vest

Lära din preschoolers om det gamla västern med en sheriff väst craft. Förbereda båten genom att samla en papperspåse för varje barn. Skär två arm hål, ett huvud hål och en öppning framför varje väska. Ge varje barn en väst och be dem att dekorera med västra bilder. Låt förskolebarn använder markörer, färg, garn, klistermärken och lim för att dekorera sina västar. Du kan även klippa ut gula stjärnor för förskolebarn att dekorera och limma mot deras västar.

Taggig kaktus

Hjälpa förskolebarn förstå en primär funktion i ett västra landskap; Cactus. Klipp ut en stor kaktus form från grönboken för varje barn. Har varje barn limma sin kaktus till en bit blå papper. Varje förskolebarn lägger små prickar av lim till sin kaktus och skingrar ris över bilden. När bilderna torr, skaka studenter av överflödigt riset att avslöja en taggig kaktus bild.

Färgglada snusnäsdukar

Underhålla förskolebarn med en snusnäsduk hantverk för att få dem in i en västra outlaw humör. Varje barn börjar med en triangel av vanligt tyg stor nog att knyta runt halsen. Förskolebarn förlägger sin snusnäsduk på en täckt yta och tyg färg och markörer för att dekorera tyget. En gång tyget torkar, varje elev bär hans snusnäsduk för resten av dagen.

Hay målning

Lär förskolebarn om grundläggande målning och många användningsområden av hö med ett västra hö måleri hantverk. Ställ in ett område som omfattas för målning och ge varje barn ett tjockt vitt papper. Placera diverse färger i små koppar och ge varje barn en handfull hö. Studenterna använder hö i stället för en pensel för att skapa bilden. Påminna studenter att hålla med en western tema genom målning kaktus, hästar, kor, lador och andra populära västerländska bilder.

Slingrande ormar

Använd en slingrande orm hantverk för att införa förskolebarn till några av varelserna i väst. Ge varje barn en bit vitt papper skuren i en orm form. Ställa in olika bilder av orm skinn, som skallerormar och cornsnakes. Fråga förskolebarn att använda markörer och kritor för att dekorera varje orm med realistiska mönster. En gång färdig, kan eleverna använda ormen som "sällskapsdjur" eller Vira den runt midjan som ett bälte.