mynewspapers.net

Weeping Willow trä hantverkWillow träd har använts att farkosten användbara saker för många århundraden, och känslan av magi är associerad med Salix kan spåras till tidigare tider genom deras symbolik i mytologi och legend. Weeping willow flexibla grenar att hantverkare mångsidighet i vävning och forma en mängd olika objekt. Många hobbies innebära att göra objekt från weeping willow trä. De flesta projekt är inte svårt, och råvaror är inte svåra att hitta eftersom weeping willows växer i överflöd i våta, sumpiga områden.

Korgar

Även om historia med weeping willow trä i rotting korg vävning kan spåras tillbaka århundraden, har dess popularitet nyligen sett något av en comeback. Båten användes ursprungligen för praktiska ändamål såsom crafting bikupor, hummer tinor och en mängd olika behållare. Ett exempel på en tidig willow wicker basket, dateras till 500-talet, hittades på en ö utanför Skottlands kust. Idag, är korg vävning mer av en hobby. Även om flätade korgar säljs fortfarande, används de vanligtvis för att dekorera hem i rustik stil eftersom det finns plast alternativ att ersätta deras ursprungliga användningsområden.

Skulpturer

Weeping willow stjälkar är mångsidig och enkel att böja. Detta innebär att de kan vara formade och lätt invävda 3D-objekt som djur och obelisker. Dessa skulpturer kan användas för att dekorera hemmet eller trädgården. Levande weeping willow stavar kan också planteras i marken för att craft levande skulpturer för dekorativa eller praktiska ändamål. Exempel av levande willow skulpturer inkluderar igloos, tunnlar, bersåer och levande staket.

Traditionella flöjter

Willow flöjt, eller visselpipa, är ett enkelt instrument som har sitt ursprung i Skandinavien och är tillverkad av en willow tub. Traditionellt, infogar flöjt eller visselpipa maker en räfflad kontakt i ena änden av willow röret att bilda ett språkrör. Även willow flöjten har inga fingerhål, kan det ge ett brett utbud av anteckningar. Willow flöjter beroende fukt att producera anteckningar och är gjorda av barken av gröna pilgrenar, som finns under våren. Flöjten blir oanvändbar när Barken torkar.

Möbler

Willow möbler har gjorts i USA under de senaste två århundradena. Det lägger till en attraktiv, rustika utseende till en trädgård eller uteplats område och är inte alltför svårt att göra. Weeping willow grenar kan användas för att skapa många typer av möbler, inklusive anläggning står, stolar och bord. Weeping willow trä är ett bra medium att arbeta med när du gör möbler eftersom dess grenar kan böjas till formen lätt när de är våta, och träet ska vara stark och sista i många år när det är torrt.