mynewspapers.net

Weeping Willow sjukdomar & skadeinsekterWeeping willow träd (Salix spp.) växer mellan 45 och 70 fot lång och minst lika bred. Dessa är snabbväxande träd och är endast måttligt mottaglig för skadeinsekter och sjukdomar.

Svart kräfta

En svamp som kallas Physalospora miyabeana orsakar svart kräfta. Enligt tillägget Michigan State University är symptomen brun-svart fläckar på bladen med gråvitt fläckar på stjälkar och kvistar. Ta bort angripna grenar och befrukta trädet regelbundet.

Gypsy Moth larver

Gypsy moth larver är gul och grå med mönstrade röda och blå prickar och borstigt hår. De remsor trädet blad i snabb takt. US Department of Agriculture anger att en gypsy moth caterpillar klarar av att äta en kvadratfot av löv på en enda dag. Barrförlust lämnar träden öppen för skador och sjukdom.

Skalor

Enligt universitetet i Kalifornien Integrated Pest Management Online är skalor ovanliga insekter. Honor och ungfåglar har inte benen, separata huvuden eller andra igenkännbara kroppsdelar. Fjällen som angripit weeping willows kan andas en klibbig substans och spricka de träd Barken.