mynewspapers.net

Walt Disney Baby dusch temanNär många människor tänker på barnen, tänker de på Disney, eftersom företaget är en av de främsta underhållare barn i världen. Om din vän eller familjemedlem väntar barn, är ett perfekt sätt att fira händelsen med en överraskning Disney-tema baby dusch. Med årtionden av Disney minnessaker tillgängliga som inspiration är du säker på att hitta ett tema som passar den mamma-till-vara.

Prinsessan tema

Om din vän vet hon har en flicka, anser en Disney Princess-tema. Du kan antingen välja från en av Disney Prinsessor---Askungen, Snövit, Törnrosa, Belle, Ariel, Mulan och andra--- eller du kan använda dem alla. Dekorera i temat prinsessa eller prinsessor i fråga. Disney säljer många dekorationer för barnkalas som också skulle vara användbar för en baby shower. Har gäster köpa produkter specifikt relaterade till detta tema att ge till den väntande modern.

Toy Story tema

Leksaker är en stor del av ett barns liv, och så en "Toy Story" tema kan vara lämpligt för en baby shower. Om din vän har en pojke, dekorera med tecken som Woody och Buzz. Som med prinsessan tema, kan du hitta de flesta av dina dekorationer genom att titta på barnens födelsedag part avsnitt i din lokala drogen eller leksak butik. Köpa några "Toy Story" leksaker lämpliga för spädbarn och har gästerna ta med leksaker till nya babyn att leka med när han växer.

Nalle Puh tema

Oavsett vilket kön den mamma-till-vara förväntar sig, passar detta tema. Puh och hans vänner kan passa in med något färgtema som du planerar att dekorera med, och det finns en mängd olika Puh leksaker och dekorationer som du kan använda för partiet. De två huvudsakliga alternativ är Disney Puh och klassiska Puh, båda har en uppsjö av olika produkter för spädbarn. Låt gästerna vet att det är en Nalle Puh tema, och har dem komma med filtar, blöjor, mjukdjur, barnhagar och mer med tecken från Sjumilaskogen.