mynewspapers.net

Vrida 40 födelsedag teman

Vrida 40 födelsedag teman


En 40-årsdag är en stor milstolpe, och människor bör fira flyttar in i ett annat decennium. När värd en fest för en nära anhörig eller vän som vänder 40, skapa ett parti tema han kommer att njuta av. Party supplies, en kreativ fantasi och några tema idéer är allt du behöver för att få festen.

Nr 40 part

Skapa ett antal parti genom att ha alla dekorationer och party supplies säga "40." Skriva ut nr 40 och skriva part detaljer i numret som inbjudningar. För extra dekoration, limma nr "40" konfetti och klistermärken till inbjudningarna. Använd fältet. "40" för tårtan. Kakan gjorde eller använda en "4" och en "0" tårtform. Dekorera området parti med stora "40" skyltar och affischer. Skapa en veggie bricka genom att lägga morötter och selleri i form av nr "40." Användning parti porslin som har nr "40" skrev över det hela. Har födelsedag gästen om äran att bära en tröja med "40" tryckt på fram- och baksidan.

Hawaiian Luau

Vänd ryggen gård i perfekt luau för din vän eller älskade sin 40-årsdag. Dekorera part området med uppblåsta beach leksaker, badbollar, solskydd, tiki ficklampor, kokosnötter, strandhanddukar, leksak fisk och stranden hinkar. Skriva ut "40" på tjockt papper och klipp ut. Tejpa eller limma nummer "40" och kokosnötter, hörnstenarna, badbollar och ballonger. Använda strandhanddukar som dukar och sand-fylld strand hinkar för hörnstenarna som ballong bukett vikter.

Helt svart 40 part

För en födelsedag hedersgäst med humor, planera en helt svart 40 part. Har alla den part gäst bära svart. Dekorera part området med falska gravstenar och over-the-hill tecken. Skapa tecken på att säga, "Lordy, Lordy, titta som har 40" och "Här ligger ___ ungdom på hennes 40-årsdag." Använda alla svarta och silver party dekorationer. Har gjort kakan ser ut som en kyrkogård. Svarta blommor, svart ballonger och svart-färgade livsmedel är perfekta för ett over-the-hill tema.

Överraskningsfest

Planera en överraskningsfest för hedersgäst genom att hålla hans stor fest en hemlighet från honom. Få med alla sina vänner och familj att planera ett parti läge. Vara säker på att platsen är någonstans gäster kan dölja sina bilar. Har hans vänner och familj hjälpa dig att göra en CD- eller MP3 lista av hans favorit låtar. Förbereda sin favorit livsmedel och drycker för partiet. För extra roligt, samlas så många bilder som du kan från hans senaste 40 åren och skapa ett bildspel, scrapbook eller minne ombord ska visas på festen.