mynewspapers.net

Volontär lunch idéer

Volontär lunch idéer


När tacka volontärer för att hjälpa en organisation slutföra sitt uppdrag, är en lunch en trevlig gest att sammanföra alla. Det finns sätt att göra det roligare och speciellt för frivilliga som för dem som har gynnats av arbetet i organisationen.

Välj ett tema

Dekorera din lunch plats i en kul eller fancy tema. Beroende på vilka organisationer de frivilliga arbetat för, kan du skräddarsy temat att passa. Om frivilliga arbetat på en dag läger, skolan eller någon annan plats som rör barn, kan du dekorera väggar och bord med utskärningar och anslagstavla handelsrelaterade investeringsåtgärder som används i grundskolan klassrum. Om du föredrar lunchen vara mer formell, skulle ställa in ljus, vaser och hörnstenarna med färgade stenar vara vacker och diskret.

Be någon att tala

Be någon att tala vid lunchen. Det kan vara en ledare för organisationen, en av frivilliga, eller ens någon påverkades positivt av volontärernas arbete. Talaren kunde ta syftet med organisationen, presentera lite historia och förklara hur frivilliga har hjälpt organisationen att slutföra sitt uppdrag. Om listan volontär är liten, kunde högtalaren ta itu med varje individualy och tacka honom för hans ansträngningar.

Plan spel och priser

Fråga lokala företag och leverantörer att bidra priser och presentkorgar som kan vara lottades ut eller ges bort som dörren priser. Om en hel del företag och leverantörer är villiga att donera en massa varor, kan det även vara möjligt att skapa en gåva som för varje volontär som ett tack för deras arbete. För resten av lunchen, skulle kunna inrättas spel att spela för underhållning, som Bingo.