mynewspapers.net

Vit Arum Lily Flower

Vit Arum Lily Flower


Arum Lilja skapar stora vita blommar och kallas ibland begravning Lilja enligt lökar direkt. Blomman för denna typ av lily är alltid vita och kurvor runt länge yellow centre. Arum liljor kan växa så mycket som fyra fot i höjd, stöds av tjocka, starka stjälkar och dekorera med stora blad. Hand för blomman är relativt lätt i våtutrymmen.

Plantering

Plantera blommor i en lätt syrlig jord med ett pH-balans mellan 6.1 och 6.5, som rekommenderas av Dave's Garden.com. Arum liljor måste våta områden att växa i och är helt nöjd även i fuktig områden som runt dammar. När plantera lökarna, lämnar mellan sex inches till ena foten mellan varje planta beroende på hur mycket utrymme har du.

Solljus

Hitta ett område att erfarenheter halv solljus eller indirekt solljus hela dagen. Även om anläggningen inte njuta av skuggan, kan fullt solljus vara för hård särskilt i områden som inte är ständigt våt. Liljor odlas i våtutrymmen kan hantera mer solljus och trädgårdsmästare som planterar liljor av dammar eller andra våtutrymmen kommer inte att behöva oroa sig för solljus så mycket, men att ha andra växter för att skapa enstaka skugga inte skadar.

Vattning

Eftersom arum lily gillar våtutrymmen, vattna inte vanligtvis en oro. Torrperioder kan inträffa var som helst men och det är bäst att hålla ett öga på anläggningen. Under varma torra säsongerna vatten om jorden inte är bor våt, anläggningen varje vecka eller mer om behövs för att hålla jorden fuktig. Titta efter tecken på hängande som kan tyda på anläggningen behöver mer vatten.

Växande rum

När plantering arum liljor, Tänk på att växten sprider sig snabbt. För dem som vill lämna mer växter, gott om tomma plats för anläggningen för att växa och spridas över hela. Om du inte vill att växterna att sprida, plocka upp de växter som sprider sig för långt ut. Därför är det bäst att plantera blommor ensam i stället för med andra blommor.

Varning

Vidrör arum Lilja kan orsaka en allergisk reaktion hos vissa personer. Hela anläggningen anses giftiga om någon del äts. Av denna anledning bör barn och husdjur ses så de inte försöker äta blomman. Personer med allergiska reaktioner önskar undvika kontakt eller undvika växande anläggningen helt och hållet.