mynewspapers.net

Vissa ungdomsgrupp teambuilding-aktiviteterOm du har provat leder en grupp ungdomar som camp rådgivare, kyrkliga gruppledare eller gemenskapen centrerar samordnare, vet du att skapa en positiv atmosfär är viktigt. För att hjälpa ungdomarna bygga en känsla av samhörighet och bli bekväm med varandra, utföra vissa aktiviteter som främjar samarbete och kommunikation. Använda en mängd olika aktiviteter och lekar under dina möten, några med vetenskaplig inriktning, som ordet spel, och några med en atletisk vinkling, som reläer, så att varje deltagare har en chans att glänsa.

Marmor rörelse

Förvärva två kaffe burkar eller liknande behållare och placera flera kulor i en av dem. Flytta den tomma behållaren över rummet. Ge varje deltagare en längd av PVC-rör ca 1 fot lång och få dem försöker flytta kulorna från en behållare till en annan utan att röra kulorna. Detta kan göras som en hel grupp eller som en tävling i lag. Om du inte har PVC-rör, någon form av röret kommer att fungera, men kort rör, såsom toalettpapper rör, kommer att öka svårigheten att aktiviteten.

Adjektivet agerar

Gör en lista över adjektiv eller stater att, till exempel generad, sprudlande, sorgsna eller hyper och sätta varje sikt på en index-kort. Ring två frivilliga på en tid att välja ett kort varje. Två kommer sedan agera ut en scen av två vänner möte för lunch, med varje skådespelare porträttera kännetecken på kortet han eller hon har valt. Efter scenen försöker aktörer och publiken gissa vilka adjektiv skådespelarna porträttera.

Skicka runt

Det finns många typer av teambuilding spel som involverar passerar ett objekt runt en cirkel. Använda en klump lera och kalla ut ett objekt att vara gammaldags. Efter några sekunder, kalla "passera." Spelaren måste passera klump till nästa person, som fortsätter att forma leran. Detta fortsätter hela vägen runt cirkeln eller tills objektet är klar. Detta kan också göras med ett vanligt papper och en penna. På samma sätt kan du passera en historia runt en cirkel, vilket ger varje spelare en chans att lägga till en ny mening.

Magiska mattor

Har alla deltagare står på en presenning, som kommer att vara deras flygande matta. Förklara att de är att ta en magic carpet ride från ena änden av rummet, gymnasium eller lekplats till den andra genom att flytta tarp. Alla spelarnas fötter måste dock på tarp hela tiden. Detta kan också vara en konkurrenskraftig verksamhet i vilken lag ras att få deras matta till motsatta sidan snabbare.