mynewspapers.net

Vision krav för att erhålla körkort i Florida

Vision krav för att erhålla körkort i Florida


Förare i Florida är skyldiga att ta en vision prov på Institutionen för motorfordon utrustning när de ansöker om körkort eller förnyelse. Florida tillåter förare med ren drivande historier att förnya licenser två gånger utan ett kontor besök. Undantaget från denna regel är för sökande 80 och äldre som måste ha en synundersökning vid varje förnyelse.

Krav på minsta Vision

Vision krav för att erhålla körkort i Florida


Som postat i Florida förarens handbok, är minimikravet för drivrutiner, eller utan, stöd 20/40 vision i minst ett öga. Personer med 20/40 vision i ena ögat och 20/50 eller sämre i den andra kallas för korrigerande åtgärder. Denna regel gäller personer bära korrigerande linser samt utan hjälp vision. Om ett öga är blind, 20/200 eller värre, det andra ögat måste ha 20/40 vision eller bättre.

Särskilda krav

Florida drar gränsen för drivrutinen stödberättigande på personer med 20/80 vision eller värre i båda ögonen, med eller utan korrigerande linser. Dessa drivrutiner är inte berättigade till stöd för en licens tills korrigerande åtgärder vidtas för att visa en tydlig förbättring i ett eller båda ögonen.

Vision tentor och äldre förare

År 2003 infördes en lag som kräver människor 80 och äldre att klara en vision undersökning vid varje förnyelse. Highway säkerhet statistik har visat att ett stort antal olyckor med äldre förare var besläktade vision frågor, enligt Department of Motor Vehicles hemsida. .

Synfält

Synfält kravet säger att alla förare måste ha en tillräcklig bild av sin omedelbara omgivning. Det minsta synfältet i Florida är 130 grader. Om andra problem med synen inte är närvarande, kan detta fortfarande leda till ett återkallande. Drivrutiner som inte denna del av testet ges en 60-dagars körtillstånd innan att testas igen.

Anteckningar om färgblindhet

Florida inte test för färgblindhet eller ålägger det eventuella föreskrifter när det gäller att få en licens för människor som är färg blinda.