mynewspapers.net

Visa idéer för lärare

Visa idéer för lärare


Är ett sätt att hjälpa och uppmuntra barnen i deras lärande process. Skärmar kan användas som ett pedagogiskt verktyg för att visa viktiga begrepp eller ord som används i de olika enheterna av studien. Barn får delta i brainstorming processen av en display styrelse att främja nya och innovativa idéer. Lärare kan omfatta barn i dekorativa processen genom att låta dem göra hantverk eller mönster för att bidra till displayen.

Vetenskapen ordförråd

Uppmuntra vetenskapligt ordförråd i klassrummet genom att skapa en dekorativ display. Brainstorma vetenskapliga ordförrådet som används i en enhet och skapa en display för den. Till exempel om barn lär sig om kraft, utforma en display med magneter och fjädrar för konstnärlig effekt. Använda konstruktion papper skära ut röda hästskoformade, små grå rutor och gul lightening bultar. Limma de grå rutorna till ändarna av röda hästskor att skapa magneter. På en display ombord, häfta magneterna med belysning bultarna från tips. I slutet av varje hudtonande bult, bokföra ett ordförråd ord, som repulsion, komprimering eller stretching. Skriva eller skriva orden på färgade konstruktion papper och häfta det till styrelsen. Gör fjädrar till pop ur brädet med hjälp av tunna linjer konstruktion papper. Curl papperet av snurrande runt en penna. Häfta dessa mini-fjädrar på displayen styrelsen.

Färger av världen

Denna display ombord kan placeras var som helst inuti en skola att uppmuntra kulturella och språkmedvetenhet. Du behöver röd, gul, grön, orange, blå och lila konstruktion papper. Skär papperet i molnet former eller vindsnurror. Använda en permanent spritpenna för att skriva färgen på papperet på engelska i centrum. På utsidan av molnen, placera färgade rektanglar. I varje rektangel skriva ett språk som franska, tyska, italienska, spanska, svenska och portugisiska. Under varje språk, skriva motsvarande färg på det språket. Till exempel är röd i franska ordet "rouge". Använda språk som representerar kulturella kohorten av skolorna att involvera eleverna i displayen processen.

Monster matematik

Monster matematik är en display som uppmuntrar barnen att reflektera över sina matematiska färdigheter. Använda tecken från berömda barn film för att engagera eleverna i matematik innehåll visas på väggen. Använda dialog bubblor att monster förklara ett matematiska begrepp eller förklara ett problem. Bokföra ett utvidgat antal diagram från 1 till 100 i displayen. Använd matematiska begrepp som lärt sig i denna klass för att inspirera innovativa dekorationer. Till exempel kan en andra klass klass att lära om mönster. Skapa en mönstrad kant av monster att uppmuntra barnen att begrunda alternerande former och siffror när du gör mönster.