mynewspapers.net

Visa idéer för gamla Silver brickor

Visa idéer för gamla Silver brickor


Om du har några vintage silver brickor gömmer sig runt huset, kan du klä upp dem och ta ut dem för visning med bara lite kreativitet. Tänka på din inredning kan du återanvända magasinen till något iögonfallande och attraktiv.

Innovera

Silver brickor har traditionellt använts för att servera mat eller drycker. Men du kan glömma den konventionella användningen för nu; du kommer att visa dem mer innovativt. Du kan till exempel köpa färgade ljus av olika höjd och göra en attraktiv glittrande display att matcha ditt rum färgschema. Lägg till planglas kulor eller stenar vid basen att blanda den eleganta med den jordnära. Eller Fyll en bricka med potpurri dekorativt fräscha upp något utrymme. Vill tämja röran? Använd en bricka till corral din mail i en ordnad, chic sätt. Om du har en samling vintage hälsning eller vykort, fan dem ut på brickan så att besökare till ditt hem kan njuta av dem också (referens 1). Ett större fack kan användas för att organisera tidningar ovanpå ett soffbord. När du inreder för semester, dra ut din silverbricka och fyll den med prydnader glaskula. Eller Ställ in suvenir ornament i tablån mode på det göra din egen winter wonderland scen. Använd en liten silverbricka för att organisera ditt Nattduksbord så det är både funktionell och attraktiv. Eller placera den ovanpå din byrå att samla föremål som parfym och bodylotion (referens 2).

Ramar

Vintage silver brickor kan göra attraktiva ramar, särskilt om de har en utsmyckade kant. Gör en mall första fackets inre ytan och sedan använda den för att spåra runt bilden. Klipp ut och limma den mot facket och sedan använda några dekorativa sladd eller spetsar för att dölja kanten. Använda en silverbricka för att utforma ett bröllopsfoto kan göra en värdefull memory box suvenir. Arbeta med kopior av bilderna bevaras original och kan du vara kreativ när klippningsverktyget och klistra in. Om du vill ha en verkligt vintage look, har bilden skrivs ut i svartvitt. Efter använder bilden, kan du också lägga till minnen från bröllopet som en skrot av spets från klänningen eller slöja eller andra bröllop minnessaker. En limpistol kan användas för att enkelt fästa objekt till facket. Du kan även göra detta med en uppskattad baby foto och förvandla det till en underbar krönika för ett nytt tillägg.