mynewspapers.net

Virtuella 3D tonåring spel

Virtuella 3D tonåring spel


TV-spel har länge försökt att simulera vissa aspekter av verkligheten. Virtuella spel är de närmaste videospel att närma sig till detta höga mål. Det finns många virtuella spel tillgängliga online. Några av dessa spel simulera dagliga händelser, medan andra simulera en mer fantasy-baserade sfären. Många av dessa spel är i 3D och är måltavlan för en tonårig publik.

Moove Online

Moove Online är ett spel som lanserades 1997. Det har expanderat sedan dess, med förbättrad grafik varje år. Det är ett socialt spel, så det finns inget sätt att vinna. Istället umgås du som i verkliga livet. Chatta, flirta, datum, gifta sig och skaffa barn med människor över hela världen och alla från med säker ramarna för en virtuell värld. Du kan också hålla virtuella jobb för att tjäna mer pengar. Kontrollerna är enkla, mestadels kring användning av musen. Den bästa aspekten av spelet är dess anpassning. Du börjar med att skapa din egen 3D-avatar. Designa dina egna kläder och tillbehör och chatta i realtid med röstchatt och webbkameror. Designa ditt eget hem med skräddarsydda möbler, tillbehör och uppladdade bilder från din egen personliga samling. Kanske är bästa med Moove Online att det finns tillgängliga gratis. Betala £6.40 en månad kommer att låsa upp några extra funktioner, till exempel fashionabla möbler och kläder, men spelet är fullt spelbara utan betalare en dime.

Teen Second Life

Second Life har blivit en av de mest populära 3D virtuella spel online. Teen Second Life är den utlöpare som naturligtvis är inriktad på tonåringar 13-17. Detta är en annan "verkliga" simuleringsspel, men det har starkare grafik än Moove Online. Du skapar din online avatar och anpassa dess utseende. Sedan kan du utforska en massiv, ständigt ändrar 3D-världen, möta nya tonåringar och mejsla fram din egen värld. Spelet är helt anpassningsbara. Spelare kan skapa sina egna byggnader, kläder, möbler och fordon. Något som spelare skapa kan säljas för i spelet eller verkliga livet dollar. Du kan också hitta och hålla jobb och gå till virtuella konserter, nattklubbar, barer och restauranger. Alternativen begränsas endast av spelarens fantasi. Prenumerationen varierar. Betala per månad kostar £6.40. Betalar varje tre månader kostar £14.60 och betala en gång om året kostar £46.

Första ålder Avalon

Första ålder Avalon erbjuder lite av en annan vinkling på 3D virtuella världen. Istället för att simulera en verklig-upplevelse, erbjuder det en stor och spännande fantasivärld att utforska. Spelet bygger på grekiska myter, Dungeon och drakar och Sagan om ringen. Det leker i realtid. Du börjar med att välja ett kön, namn och ras för din karaktär. Tyvärr är detta alla anpassning som du kan göra med utseendet på din karaktär. När du börjar, kastas in i en värld där varje val frågor. Du kan välja att gå vägen av goda och försöka skydda andra eller du kan gå vägen för bad och utnyttjar andra för egen vinning. Andra tonåringar kommer att spela spel och göra samma typer av svåra beslut. Det har en expansiv bekämpa system där du kan välja från hundratals attacker, kontrar attacker och block. Träffa människor och skapa klaner kan leda till massiva militära möten med hundratals spelare.