mynewspapers.net

Virka handduk Topper instruktioner

Virka handduk Topper instruktioner


Virka handduk slagklippare är en stapelvara i kök. Virka en topper för din maträtt handdukar och du kan hänga dem på din ugn eller kylskåp dörrar, skåp, eller någon annan lämplig plats. Virka handduk slagklippare gör stora gåvor för semestrar och inflyttningsfest händelser. De visar någon du bryr sig nog att lägga en personliga, handgjorda touch till en användbar gåva.

Instruktioner

• Skär en maträtt handduk i halv brett så att du har två handdukar. Sätta en åt sidan och vik den skurna kanten ner på andra och fästa den på plats, ca 1/2 tum från kanten.

• Trä en längd av virka bomull på ett broderi nål och knyt en knut. Används för att sy en langettstygn på vikta, fållade kanten av handduken. För att göra detta, ta en sy upp ca 1/4 tum i från toppen och höger sida av handduk och pull tight. Infoga en ny söm från topp till botten, 1/4 tum till vänster om din nuvarande position. Som du dra tråden igenom, krok nålen genom öglan och dra hårt. Detta kommer att göra en vertikal söm och en längd av tråden som ligger jäms med kanten på handduken. Fortsätter detta hela vägen över toppen av handduken och avsluta.

• Använd din virknål för att fästa ditt garn eller tråd med en slip stitch högra langettstygn. Filt stygnen fungerar i stället för din start kedjan. göra en enda virka sy i varje stygn längs raden, då kedjan en och vända.

• Arbeta två fler rader ens enda virkade stygn, som för steg tre. På raden fyra, minska dina stygn. Detta gör enda virka två tillsammans i första och sista maskorna på raden; virka alla centrala stygnen normalt. Upprepa rad fyra tills handduk topper åtgärder 2 till 3 inches i bredd.

• Kedja en och enda virka över alla stygnen i raden; Upprepa denna rad för två mer inches. På nästa rad i stället för stadens enda virka göra en kedjesöm; enda virka andra stygnen normalt. På den följande raden enda virka i alla de enda virknålar från föregående rad såväl som i det utrymme som lämnas av kedjesöm. Single crochet jämnt för 1 tum och fäst.

• Fäll upp av handduk topper ner på huvuddelen av den. Sy en knapp i centrum av kroppen för att motsvara placeringen av knapphålet du gjort med din kedja-ett stygn på handtaget. Väva in alla lösa ändar med en stor-eye trubbig nål. Upprepa processen med den andra hälften av handduken att göra en andra Virka handduk topper.