mynewspapers.net

Vinyl vs laminatgolv med husdjur

Vinyl vs laminatgolv med husdjur


Vissa typer av golv och husdjur blanda inte bara. I själva verket, när att äga en sällskapsdjur och installera nya golv, måste många aspekter beaktas. Sällskapsdjur egendomsrätt vem har uteslutit trägolv eller kakel får finna sig att välja mellan vinyl och laminatgolv.

Identifiering: Laminatgolv

Laminatgolv är en tryckimpregnerat typ av gjorda av modifierade träprodukter och oljebaserade hartser. Med sällskapsdjur, laminat golv kan svälla eller warp om stående vätska, till exempel urin eller kräkas, lämnas för en bestämd period.

Identifiering: Plastgolv

Plastgolv är tillverkad av klorider och petroleumbaserade produkter, ger det en större mängd färger än laminatgolv. Vinyl, ungefär som laminatgolv, är resistent mot sällskapsdjur repor som sällskapsdjur fläckar.

Att välja med husdjur

Kort sagt, minska både vinyl och laminat effektivt allergener rör sällskapsdjur hår och motstå repor. Plastgolv kan dock vara ett bättre val, eftersom det är mer motståndskraftiga mot sällskapsdjur olyckor och är mindre benägna att spänne eller svälla, eftersom det finns mindre fukt penetration.