mynewspapers.net

Vintergröna buskar som växer snabbtSnabbt växande evergreens erbjuder en mångfald av alternativ för hem trädgårdsmästare och landskapet entreprenörer. Evergreens används som bakgrund, stiftelse eller sekretess-screening växter. De är dekorativa och erbjuda screening, brusreducering, och fungera som en vindskydd och små djur och fågel livsmiljö. Majoriteten av vintergröna träd och buskar är lätt att odla, torka och sjukdomar resistenta. De erbjuder året runt färg och visuella intresse till cottage gardens och urbana landskap.

Thuja

Thuja Green Giant är ett litet träd eller buske används för stängsel och sekretess screening. Busken trivs i USA Institutionen för jordbruk växt härdighet zoner 5 till 8. Trädet når en höjd av 50 fot på förfallodagen och utvecklar en 10 fot bred bas. Thuja växer bäst i full sol och anpassar sig enkelt till både sandstrand och tunga lerjordar. Space träden 5 fot apart. Plantera thuja i grupper om sex, 12 eller 24 att uppnå bästa resultat.

Buxbom

Buxus "Green Velvet," kallas även buxbom, är en härdig prydnads vintergröna buske bildar stout och snäva häckar, staket och gränser. Rådjur och insekt resistenta, når busken en mogen höjd och bredd 3 fötter x 3 fot. Busken kan beskäras till någon önskad höjd och trivs i skuggiga områden i Förenta staterna härdighet zon 5, 6, 7 och 8. Buxbom fungerar bra i små utrymmen och kan beskäras för att bibehålla form och storlek.

Amerikanska Holly

Vintergröna buskar som växer snabbt


Buxus grön sammet, även känd som buxbom, är en härdig, prydnadsväxter, vintergrön buske används för stout och snäva häckar, staket och gränser. Rådjur och insekt resistenta, når busken en mogen höjd och bredd 3 av 3 fot. Beskära busken till någon önskad höjd. Den trivs i skuggiga områden i USDA zon 5, 6, 7 och 8. Buxbom fungerar bra i små utrymmen. Beskärning behåller sin form och storlek.

Blå enbär

Amerikanska holly är en lätt att växa vintergröna exemplar träd eller häcken. Som kräver lite vatten och kan anpassas till de flesta markförhållanden, amerikanska holly motstår sjukdom, insekter och mögel. Busken bildar tjocka grenar, växer från anläggningens botten. Dess täta tillväxtmönster gör det ett bra val för privatlivet screening, vindskydd och wildlife habitat. Amerikanska holly når 20 till 30 fot lång på förfallodagen. Plantera dem 4 till 5 fötter apart. Busken visar ljusa röda bär och mörk-gröna blad.