mynewspapers.net

Vintage viktoriansk Scrapbook idéer

Vintage viktoriansk Scrapbook idéer


En vintage viktoriansk klippbok är en mycket stiliserad version av din vardagliga, run-of-the-mill gästbok. Den använder mer dämpade färger och vintage element för att skapa utseendet på en scrapbook som har åldern och vidare från generation till generation, även om det gjordes bara i går. Att göra en vintage viktoriansk klippbok är ett bra sätt att bevara familjens historia och minnen och gör en stor gåva för släktforskning älskare i din familj.

Familjens historia

En vintage viktoriansk scrapbook är särskilt lämpligt för dig att dokumentera några av dina förfäder och familj arv. Denna typ av scrapbooking lämpar sig särskilt väl för gamla foton och antika utsmyckningar. Överväga att välja några av dina intressanta förfäder och lägga sina berättelser till klippboken. Leta efter gamla bröllopsbilder, familjeporträtt eller ögonblicksbilder av förfäder. Prata med familjemedlemmar att se om de har några bilder som de skulle vilja lägga till klippboken.

Journalföring

Med hjälp av familjemedlemmar, kan du slutföra journalföring i din vintage viktoriansk gästbok genom att de korrekta datumen till varje foto, om det var för ett bröllop, en födelsedag eller ett familjeporträtt. Fråga äldre medlemmar av familjen för minnen eller berättelser om förfäderna i din viktorianska scrapbook, så att du kan lägga till dessa berättelser till dina sidor. Kom ihåg att använda teckensnitt och skrivande som är lämplig för viktorianska tiden. Du kan även ålder papper och bläck genom att doppa den i bryggt och kylt te, att ge det en viktoriansk utseende.

Utsmyckningar

Du har självklart din vintage viktoriansk gästbok att leta gamla, även om det inte är. Ha kul med utsmyckningar, med saker som vintage spets, antika frimärken och vykort och grejor som har sparats med åren. Autentiska brevväxling mellan familjemedlemmar är perfekt tillägg till en vintage viktoriansk klippbok, liksom knappar, band och även vintage tidningsannonser från eran. Kom ihåg att hålla allt i dämpade färger, som grädde, gul och brun.