mynewspapers.net

Vintage idéer för ett barn bröllop

Vintage idéer för ett barn bröllop


Drömmer du om att organisera en lada bröllop? Det blir allt populärare och vackra, pittoreska samtidigt fånga och skapa tillsättas atmosfär på denna speciella dag. Varför inte Släng i tanken på klassiskt och ett vintage tema? Från det glamorösa elegant vintage temat i början av nittonhundratalet, till ren rustik och grundläggande av en landsbygdens amerikansk logdans eller kanske brittiska viktorianska eran vintage. Fantasi och budget är enda gränserna när du utforskar denna idé, och det kan resultera i en saga som upplevelse för den unga och gamla.

Ange ett önskat tema

Välj rätt teckensnitt för att matcha temat och välja ett lämpligt material att skriva ut den för att skapa den perfekta inbjudan. Om det är en elegant tema varför inte tillbehör med objekt som spets att utarbeta och hjälpa till att definiera temat till inbjudna gäster? Jämväl när överväga going för en mer rustik tema bifoga objekt som prästkragar eller hö för att förmedla innebörd.

Uppmuntra gästerna att klä upp

Elegant dyrare alternativ allt från hyra eller köpa plagg som viktorianska gentlemans passar med kubb för manliga gäster till den ikoniska oss förbudet eran rynkad klänningar för damer. Det är vanligt i viktorianska engelska vintage teman för män att klä bär vintage kläder från området som platt lock, en halsduk med byxor, skjorta och slips. Denna typ av outfit kan köpas till relativt lågt pris och är lätt tillgängliga på high street. Det finns också minimalistisk era outfits till låg kostnad för damer.

Dekorera ladan

Rader av lampor och ljus placeras skickligt runt ladan kommer att matcha varje tema att skapa en vacker dekoration under dagen och en varm, mysig känsla på kvällen till gäster. Med trästolar matchar ett vintage tema som gör utsläppande festliga bunting och olika typer av säsongsbetonade blomsterarrangemang. Varför inte använda hampa för dukar att spara på kostnaden för en chic tema eller om utrymme för budget använda fancy vita dukar för att drapera från balkar för en elegant vintage känna?

Servera en vintage-inspirerade rätter

Vintage idéer för ett barn bröllop


Om drivit på för tid och känsla spola varför inte boka ett företag för att tillhandahålla lämplig mat från eran sådan triangel smörgåsar, Hemlagad paj, fruktkaka eller grädde teer? Om tiden tillåter kunde förbereder detta personligen verkligen lägga smak och kulinariska klass i en önskad unika sätt dock. Med hjälp av autentiska Kina kunna lägga en hjälpsam till temat om den passar i kostnad.

Anländer i stil

Så länge vägen tillstånd det ett utbud av vintage är tillgängliga varierande på tillgängliga ersättning. På slutet budget är ett populärt transportmedel att anställa en traktor för gäster att komma fram ridning i en trailer. Om vägen är lämplig hyra en vintage bil med chaffeur kunde imponera på gästerna.