mynewspapers.net

Vinglas idéer

Vinglas idéer


En mycket kreativ idé för vinglas är att använda dem som gåvor. Trots allt vin gör en stor gåva-- och så gör de glasögon du dricka det av. Get creative och komma med några glas vin gåva idéer, och du har några mycket original presenter till glad mottagare.

Väl upplystFörvandla ett vinglas till en ljushållare. Placera ett ljus i ett vinglas innehålla smälta vaxet och att skydda det från som blåses ut på en blåsig natt när mottagaren har dess värme och ljus. Placera höga ljus i ett vinglas att göra en accent bit eller viktigaste inslaget. En annan teknik använder glas vin att göra behållaren ljus eller geléljus genom att hälla vaxet direkt i glaset. I en hobby butik kan du hitta ett kit.

Overhead Innovation

Vinglas idéer


En mycket rolig och funky idé är en ljuskrona tillverkad av vinglas. Detta är ett bra sätt att använda alla inkompatibla eller oanvända glasögon bara sitta samlar damm. Börja med en lampskärm; Det kan vara små, medelstora eller stora, oavsett vilken storlek du vill ha din ljuskrona vara. Strip lampskärmen så du är kvar med bara metallramen. Om du behöver, förstärka den med tråd hängare att stödja vikten av glasen. Bifoga en hängande ljus kit för en låg-watts glödlampa på ramen. Sedan använda stark tråd för att koppla glasen på ramen, hängande med deras toppar mot golvet.

Grattis på födelsedagen

Vinglas idéer


Använda glas vin som en gåva korg. För en födelsedag, knyt en rosett av band runt stammen och placera en liten "happy birthday" ballong på en pinne i glaset tillsammans med en liten present som passar i ett vinglas: smycken, en fancy penna, presentkort eller en hoprullad halsduk. Eller gå med ett tema. För en sy entusiasten, sätta tråd och fingerborgar i vin glas ovanpå flera färgglada knappar. För en ivrig trädgårdsmästare använda utsäde paket och en hoprullad par Trädgårdshandskar.

Mat roligtAnnan ta på gåva korg idén är att fylla glaset med ätbara presenter. Detta gör en billig fars eller mors dag, få-brunn-snart, inflyttningsfest, alla hjärtans dag, jubileum eller bara-eftersom gåva. Göra en söt-äter glas fyllda med godis eller individuellt förpackade mini brownies eller lagom stora kakor. Stå en liten förpackning med fancy kex i glas med en pinne av nötkött, vilt eller Turkiet ryckig. Göra en fudge och frukt glas vin med en liten påse av torkad frukt och individuellt förpackade bitar av fudge. Eller servera en dessert som du gjort till mottagaren på ett vinglas.