mynewspapers.net

Vilket program att öppna. WPS filändelser?

Vilket program att öppna. WPS filändelser?


Filnamnstillägget är tänkt att ge en indikation av formatet på datorn filen och det program som kan hantera. De flesta filers med tillägget WPS filer är dokumenten som produceras av ordbehandlare program i Microsoft Works. Någon programvara hus kan dock använda något filtillägg för dess program och filer som de genererar. En datoranvändare kan inte automatiskt anta att en fil som slutar i WPS öppnas med Microsoft Works, eftersom det finns fyra andra program använder den samma arkivera utsträckande.

Microsoft Works

Av alla program som använder WPS fil förlängning, Microsoft Works är den mest kända. Men är antalet WPS filer genereras av Microsoft Works på tillbakagång. Detta beror på att Microsoft slutade använda filnamnstillägget för Works ordbehandlare utgång 2006, byta till DOC förlängningen, som hade använts av Microsoft Word.

Kingston kontor

Microsoft Office och Microsoft Works är båda alarmerat "suites produktivitet." Termen beskriver ett paket av program som används för office-funktioner. Produktivitet sviter inkluderar alltid en ordbehandlare och ett kalkylblad. På grund av framgången med Microsoft Office kopieras allmänt. En imitation av dräkten kallas Kingston kontor, producerad av det kinesiska företaget, Kingston. Arbete processorn i Kingston kontor kallas författare och dokument som har skapats i Writer sparas med filtillägget WPS.

Painkiller överdos

Mindware Studios producerar en dator bekämpa spel serien kallas "Painkiller." En av episoderna i denna serie, kallad "Överdos," använder filnamnstillägget WPS. Filen innehåller beskrivningar av spelets detaljer.

SDL Translator's Workbench

SDL Translator's Workbench var ett paket används av översättare. Programmet har dock ersatts. Programmet används filnamnstillägget WPS för project-filer. Den nya versionen heter SDL Trados Studio och använder inte filnamnstillägget WPS.

Rockbox

Ägare av MP3-spelare kan välja att torka fungerande systemet av deras mediaspelaren och ersätta den. Rockbox är ett operativsystem som ersättning för MP3-spelare. Det uppmanar allmänheten att skriva tillägg för filsystemet och byta dem på företagets webbplats. Tillägget WPS filen används för att hålla Detaljer för "Vad är Playing" skärmen.