mynewspapers.net

Vilken typ av stövlar att bära med leggings?

Vilken typ av stövlar att bära med leggings?


Många kvinnor drar sig för att den nuvarande trenden av leggings eftersom de är förvirrad om hur man kan bära dem. Att välja vilka skor att bära kan vara särskilt skrämmande. Medan stilettos och leggings kan se ut en outfit från 1980-talet, ser sandaler ofta alltför casual. Klädd i stövlar erbjuder en enkel lösning.

Höga stövlar

Höga stövlar presentera en klassisk look. Om du är ny på trenden att bära leggings, kan det vara lättare att börja bära en solid-färgade legging med samma färg för boot. Ett elegant val är svart på svart. När du är bekväm bära leggings, du kan prova nya stilar som mönstrade leggings. Vara försiktig med att koppla ihop mönstrade leggings med en upptagen outfit.

Kängor

Kängor är ett praktiskt val för någon fashionista att bära med leggings. Nästan alla bootee kan göra en casual outfit chic. Du kan prova olika stilar, till exempel ljust färgad eller mönstrad leggings, med dessa typer av skor. Också, kängor är mångsidigt eftersom du kan antingen tuck legging i skon, låt det vila över skon eller ens Linda legging runt hälen, beroende på vilken typ av leggings du köper.

Fårskinnsstövlar

Fårskinnsstövlar vanligtvis skapar en mycket avslappnad, men ändå trendiga look med en mängd olika leggings. Leggings bör dock inte, bäras med snö stövlar.

Cowboy stövlar

Par cowboyboots med många olika typer av leggings, inklusive fotled längd, kalv längd, färgade och mönstrade.