mynewspapers.net

Vilken typ av Splitter ska jag använda både en satellit och Digital Converter Box?

Vilken typ av Splitter ska jag använda både en satellit och Digital Converter Box?


Vid dåligt väder, kan du behöva ha din satellit kopplad till en digital converter box, så du kan komma åt din lokala kanaler om din satellit går ut. En splitter kommer att vara nödvändigt att ansluta till din parabol så du kan använda antingen den converter eller satellitmottagaren när det behövs. Konfigurationen kräver inte en tekniker för att komma till ditt hem, eftersom de flesta av anslutningarna inte måste komplicerat ledningar.

Satellit Diplexer

En diplexer tar en signal från satellitantennen att gå till din digital converter box. Med hjälp av en koaxial kabel, kan en enda diplexer som används utanför hemmet ansluta till en antenn som också ligger på taket av ditt hem. Sekundära antennen kan användas för andra TV-apparater i huset som inte får kräva en digital converter box.

Sekundära satellit Diplexer

En sekundär diplexer kan användas på insidan av ditt hem, som kommer att separera antennen och satellit från diplexer utanför hemmet till två separata signaler som kan ansluta till satellitmottagare och digital converter box inne i huset. Delen av satellit diplexer märkt "IN" ansluter till en koaxialkabel, som sedan kommer att ansluta till din satellit mottagare och converter box, som är ansluten till en TV.

Multiswitchar

En multiswitch äger rum för den första diplexer om du inte vill använda flera diplexfilter, som kan förbättra bildkvaliteten. En multiswitch används utanför ditt hem, och det kombinerar dina signaler från parabolantenn, som kan skilja din externa TV antenn och satellit mottagare. Den ska ansluta till diplexer på insidan av ditt hus, som kommer att ansluta till din digital converter box. En multiswitch också gynnar de som vill ha flera TV-apparater anslutna till satellitmottagare, så varje mottagare kommer att visa olika kanaler från en parabolantenn. Använda en vanlig kabel splitter, måste alla TV Titta på samma satellitkanal samtidigt.

Köpa en Multiswitch och Diplexer

En multiswitch och diplexer kan hittas på lokala elektronik butiker, som Radio Shack. Var försiktig du inte köpa diplexfilter och multiswitchar för kabel-TV. Om du köper splitters för kabelanslutningar, kommer du inte att kunna komma åt din satellitkanaler. Diplexfilter och multiswitchar varierar i pris, men kan vara så lågt som £3 mars 2011. Du behöver flera koaxiala kablar att ansluta till din satellitmottagare och digital converter box.