mynewspapers.net

Vilken typ av skor ska du ha med en axelbandslös klänning?

Vilken typ av skor ska du ha med en axelbandslös klänning?


Axelbandslös klänningar kommer i ett antal olika stilar och längder att matcha alla tillfällen; en axelbandslös klänning kan vara kort och somrigt för informella sammankomster eller lång och sofistikerad för formella tillställningar och allt däremellan. En av de viktigaste aspekterna av någon outfit är skon som går med det. Axelbandslös klänningar andas kvinnlig skönhet, du vill ha en sko som gör samma sak och beroende på vilken typ av axelbandslös klänning du bär, finns det en annan sko för jobbet.

Stiletto

Vilken typ av skor ska du ha med en axelbandslös klänning?


Uppkallad efter stiletto kniv, en typ av kniv med långa, tunna blad, stilettklackar funktionen en lång, tunn hälen som ger höjd och hjälper du upprätthålla korrekt hållning. Stilett har länge varit ett populärt val för kändisar, modeller och andra medlemmar av modebranschen när de vill lägga till lite spänning och sexighet i sin garderob. Stilettklackar kommer i olika färger, höjder och stilar gör det lätt att hitta ett par som fungerar med din klänning. Stilettos ger dina ben och kropp ett tunnare utseende, vilket gör dem perfekta för form montering klänningar och korta klänningar som lämnar mycket av dina ben exponeras.

Peep ToeLiknar en stilett klack men med ett öppet slut som exponerar del av tårna, peep toe skor är idealisk för användning med längre axelbandslösa klänningar. Lång axelbandslösa klänningar kan göra till outfit ser obalanserad om slitna med stängd tå skor (för mycket hud där uppe med för lite hud ner nedan). En peep tå klack avslöjar bara tillräckligt huden skapa balans till outfit, med tillägg av höjd och hållning som kommer med en högklackade sko.

Kil

Vilken typ av skor ska du ha med en axelbandslös klänning?


En wedge sko är en typ av häl sko som ger höjd och hållning genom en kil längs skon som höjer det snarare än en stegring endast vid hälen. Kilar är perfekt för kortare strapless klänningar och är oftare slitna på sommaren, kanske eftersom kortare klänningar är vanligare på sommaren. Kilar ger också mer stöd för fötterna samtidigt som du höjd, kroppshållning och sofistikerade utseendet på en traditionell klack.

Gladiator hälGladiator klackar, heter som sådan på grund av deras likhet med sandaler bärs av de romerska Gladiatorerna, är ett alternativ till wedge skor när du bär en kort axelbandslös klänning. Eftersom dessa skor är i huvudsak sandaler med klack, bör de endast bäras på sommaren eller när vädret tillåter. Gladiatorer kommer i kil och traditionella hälen sorter, beroende på vilken typ av utseende och stöd du vill ha. Gladiator klackar bör inte bäras med lång axelbandslösa klänningar.