mynewspapers.net

Vilken typ av skjortor bör bäras med blyertspenna kjolar?

Vilken typ av skjortor bör bäras med blyertspenna kjolar?


En pennkjol är en snygg del av en kvinnas garderob som kan kopplas ihop med en mängd olika toppar och tillbehör för att skapa en fantastisk outfit. Välj en topp som smickrar din ram när du letar en skjorta att bära med din penna kjol.

Petite ram

Om du har en liten midja, klä dig i en skjorta som kramar din midja. Para ihop din pennkjol med en knapp-up blus som du enkelt kan stoppa in kjolen. Du kan också bära figursydd ärmlösa tröjor eller ombonad tröjor instoppat i kjolen.

Medium Frame

Om du är en medellång bygga, bära din pennkjol med en solid-färgade undertröja och en väst jacka. Du kan också bära en knapp-up blus vänster oknäppt. Undvik att bära skjortor som är för löst runt midjan, eftersom detta kommer att dölja din naturliga kurvor och ta bort från din kjol.

Full Frame

Om du har en full frame, bära din penna kjol med en solid-färgade undertröja och en jacka som är två eller tre inches längre än den bredaste delen av din torso. Kvinnor med fylligare ramar bör också undvika att bära toppar som är för löst, eftersom detta kommer att förringa naturliga kurvor och göra kroppen visas större än det är.

Tips

När du väljer en pennkjol, hitta en som är smal passande men inte för hårt. Kjolen bör inte falla mer än tre inches under knäet och bör inte bäras ovanför knät. Mörkare färger har en bantning effekt och fungerar bra med de flesta stilar. Vid formella tillfällen, bära figursydd toppar gjorda av satin, satin eller siden. För casual och flörtig evenemang, överväga att bära din kjol med djur print toppar eller skjortor med volanger. Om du väljer att bära en oversized topp, Linda ett bälte eller en halsduk runt midjan att definiera midjan.