mynewspapers.net

Vilken typ av sked bör används när smälta choklad?

Vilken typ av sked bör används när smälta choklad?


Smältande choklad är lätt att göra om det är på spisen i en dubbel panna, i mikron eller i ugnen. Det finns i princip två viktiga regler när det gäller att smälta choklad. Först, inte värma choklad för hög eftersom det kan bränna och förlorar smak. För det andra, fukt och fukt kan förstöra ett parti av choklad genom vilket gör att blir knölig och kornig. När du har följt dessa två regler och choklad börjar smälta, måste du rör om. Så vilken typ av sked bör användas för smältning av choklad?

Av trä

Vilken typ av sked bör används när smälta choklad?


Om du smältande choklad inte når för en träslev att röra det in i en flytande. Träskedar behålla fukt som kan förstöra choklad. Fukt som läggs till choklad kommer att orsaka gripa förekommer. Gripa är när choklad blir knottrig och kornig, och ingen längre formbar. Om ditt recept kräver vätska som ska läggas till choklad, är det bäst att lägga till den med choklad innan smälter så det inte gripa. Träskedar absorbera också tidigare matlagning lukt, så att du inte vill att röra din smältande choklad och det luktar en blandning av choklad och spaghetti.

Metall

Vilken typ av sked bör används när smälta choklad?


Det är lite skillnad bland bagare när det gäller att använda metall sked för smältande choklad. Nestle rekommenderar med en metall sked över trä och plast eftersom trä och plast sked absorbera fukt och dålig lukt. Vissa bagare, dock rekommenderar inte med en metall sked när de smälter choklad. Kanske är anledningen vissa bagare inte gillar att använda metall skedar att metall skedar överföra mer värme än trä eller plast. När de smälter choklad, det är viktigt för att värma chokladen långsamt. Kontrollera att skeden är kall och torr innan omrörning. En annan anledning några bagare inte får godkänna av metall skedar kan bero på en metall sked tendens att repa bottnar i kastruller.

Plast

Vilken typ av sked bör används när smälta choklad?


Nestle inte rekommenderar plast, några bagare föredrar användning av spatlar av plast när de smälter choklad. Spatlar av plast och skedar kan smälta vid höga temperaturer och som träsked kan absorbera lukter. Om du väljer att använda en plastsked eller spatel, ska du det bär inte en lukt och chokladen smälts vid en låg temperatur. Plastskedar repar inte din kastruller och håller ditt porslin söker nya i stället för metall skedar.