mynewspapers.net

Vilken typ av Material kommer att reparera betong sprickor nära en Pool?

Vilken typ av Material kommer att reparera betong sprickor nära en Pool?


Tre typer av material används ofta att reparera en sprucken betong pool surround: Hydraulisk cement, Portland cement blandas med ett bindemedel och epoxy-baserat föreningar. Om du har en mindre yta spricka eller en djup spricka som påverkar strukturella integritet, noggrann förberedelse och korrekt härdning metoder är viktiga.

Hydraulisk Cement

Hydraulisk cement är en blandning av Portlandcement och olika mineraler speciellt framtagen inte för att krympa under torkningen. Efter blandning torkar materialet i tre till fem minuter. Detta material kommer att stelna i närvaro av vatten och är idealisk för att koppla läcker strukturella sprickor i källare samt reparera betong pool omger. Bredda en mindre spricka till ett V med en vinkelslip utrustad med en diamant skära rullar. På djupare strukturella sprickor, underskred med antingen en diamant hjul eller en kall mejsel så att sidorna av snittet lutning från ytan, bildar en inverterad sinkans-formade tvärsnitt. Ta bort all lös aggregat med en stålborste. Sopa de löst skräpet från området, och använda en dammsugare för att avlägsna löst damm och grus från hålrummet. Blanda pulvret med rent vatten till konsistens av Hård spackel. Blöt området med en liberal mängd vatten. Bära latex handskar och packa materialet i sprickan för hand om det är en djup hålighet; annars använda en murslev. Fyll till strax under ytan. När sprickan har fyllts, blanda upp en tunnare parti. Våt yta ner och Häll blandningen i ett litet område i taget. Använda en float murslev för att avsluta reparation nivå med omgivande pooldäcket.

Portland Cement och bindemedel

Blanda en pulveriserad bindningmedel med Portland cement och kiselsand enligt tillverkarens anvisningar innan du lägger till vatten. Tillsätt vatten sakta och blanda väl att den krävs konsekvensen. Förbereda sprickan som beskrivs, och våta sidorna för att främja bindning. Murslev blandningen i kaviteten, och avsluta med en flottör murslev. Måla ytan av reparation med ett lager av genomskinligt konkreta bota förening. Detta material utgör en yta membran vilket gör betongen torka långsamt och bota till maximal styrka. Membranet kan borstas med en styv borst kvast efter tre eller fyra dagar.

Epoxi Concrete Repair förening

Måla insidan av den förberedda sprickan med ett tunt lager av bonding adhesive. Följ tillverkarens anvisningar och blanda upp ett parti av pulveriserad vinyl armerad epoxy lapp förening genom att lägga till mängden härdare och vatten krävs konsekvens. Murslev blandningen i sprickan innan limning limmet torkar. Fjäder ytnivå med murslev och flyta smidigt. Detta material torkar till färgen på betong.