mynewspapers.net

Vilken typ av madrass är på en sjukhussäng?

Vilken typ av madrass är på en sjukhussäng?


Om du nyligen haft att bli antagen till sjukhuset, kanske du är bekant med bekvämligheten av sjukhussängar. Dessa är inte stel barnsängar vanligt förekommande i akutmottagningar, men ganska fullt justerbar, otroligt sköna sängar. Men komfort och flexibilitet är alltid ett måste i en sjukhus säng madrass, använda olika sjukhus olika typer av madrasser på sina sängar.

Funktion

Vilken typ av madrass är på en sjukhussäng?


En standard madrasser kommer inte att böja med en Ställbar säng, liksom en sjukhussäng. Sjukhuset madrasser görs överensstämmer inte bara olika om och sittande ställning, men också att långvarig användning. Efter alla, får vissa patienter begränsas till deras sjukhussängar för veckorna och till och med månader i taget. Således, madrasser måste vara tunt nog att böja med ställbar sängram, men också tillräckligt tjock för att ge adekvat stöd och stoppning.

Sammansättning

Vilken typ av madrass är på en sjukhussäng?


Många sjukhus säng madrasser är antingen inner-fjäder eller skum madrasser. När pengar är en begränsande faktor, väljs oftast inre resårmadrasser eftersom de är billigast. Människor som hyr sjukhussängar ofta använder dessa typer av madrasser, vilket är den minst bekväma, enligt föredrog hälsa val, en medicinsk tillförsel leverantör. Ännu skumgummimadrasser är inte så mycket dyrare och ger mycket mer komfort, enligt webbplatsen PHC. En annan typ av madrass som ofta finns på sjukhussängar är luftmadrass. Detta är den dyraste typen av madrass men ger mest anpassning, som patienter kan justera mängden luft i madrassen att göra madrassen precis rätt konsistens för dem.

Kostnaden

Vilken typ av madrass är på en sjukhussäng?


Som med madrasser för vanliga sängar, varierar madrasser för sjukhussängar kraftigt i kostnad. Till exempel, en grundläggande inre resårmadrass detaljisten för £96 på PHC hemsida, medan en PressureGuard madrass säljs för en jättestor £3,899. Medicare täcker oftast bara en grundläggande inre resårmadrass för människor som behöver sjukhussängar i sina hem, enligt PHC.

Kapacitet

Vilken typ av madrass är på en sjukhussäng?


Sjukhus titta brukar på en madrass viktkapacitet när beslut fattas om en modell för sina sängar. Inre resårmadrasser är ofta fått för att stödja 113kg. Tryck, medan skumgummimadrasser har ofta vikt kapacitet mellan 125 och 181 kg. Specialitet bariatric madrasser görs att stödja människor över denna vikt. Vanligtvis, är de skum eller luftmadrasser, eller en kombination av båda. Ett sjukhus som har mestadels innerspring madrasser på sina sängar kommer troligen att ha några sängar med hög kapacitet madrasser att rymma överviktiga patienter.

Överlägg

Vilken typ av madrass är på en sjukhussäng?


Människor som behöver sjukhussängar i deras hem och räknar med att vara sängliggande under lång tid kan finna att investera i en kvalitet sjukhus säng madrass kan avsevärt minska risken för att få liggsår och vaknar med värk och smärta. Men när pengarna är ett objekt, kan madrass överlägg köpas. Dessa överlägg liknar bäddmadrasser för vanliga sängar. De sitter på madrassen och ge ökad komfort men till en bråkdel av kostnaden.