mynewspapers.net

Vilken typ av köksredskap använder restauranger?

Vilken typ av köksredskap använder restauranger?


Restaurang Köksartiklar klassificeras av det material den är gjord av. Vilken är bäst kommer ner till personliga preferenser för restaurangägare eller kock. De viktigaste övervägandena när du väljer köksredskap är pris, hållbarhet och värmeledning. Olika material är bättre för olika typer av matlagning och några restauranger använda grytor och stekpannor av många olika typer. Tri-ply köksredskap, gynnad av några kockar, är en ganska dyr hybrid av lager av stål, aluminium och koppar. Allmänhet, dock välja restauranger köksredskap som består av endast ett av de tre metallerna.

Aluminium

Som aluminium köksredskap är ofta lägst i pris, kan det vara det första valet av restauranger precis har börjat. Aluminium förlorar poäng på hållbarhet, men på grund av dess tendens att warp, scratch och buckla lätt. Med tanke på den stress som konstant användning sätter på professionella köksredskap, kan hållbarhet uppväga ursprungliga priset i räkna värdet av köksutrustning. Obehandlad aluminium är det mjukaste material som används för köksredskap, men att lägga till en legering kan stärkas, samtidigt öka priset. Andra bara för att koppar i värmeledning, är aluminium ett populärt materiellt för bakeware. Kokkärl med non-stick beläggning är vanligen tillverkade av aluminium. Non-stick stekpannor skär den tid som behövs för rengöring, gör aluminium ett bra val för detta ändamål. Lämpliga redskap skall användas så att kokkärlet inte är repas.

Rostfritt stål

För många restauranger överväger rostfritt stål Köksartiklar fördelarna dess en verklig nackdel. Men inte lika låg pris som aluminium, kostar rostfritt stål fortfarande är måttlig. Dess hållbarhet anses vara bäst tillgängliga i professionella köksredskap. Dessutom är det lätt att rengöra och icke-reaktivt med några livsmedel. Nackdelen är dock att rostfritt stål inte leda värme mycket väl jämfört med aluminium och koppar. Med tanke på tiden, det kommer att bli varm och håller sin värme, men när en kock vill snabbt värme ingredienser, en stekpanna består av ett annat material är att föredra. Å andra sidan, rostfritt stål är idealisk för lager grytor och kastruller för rätter som kräver lång, långsam sjudande.

Koppar

Några restaurangägare utesluta koppar Köksartiklar eftersom den reagerar med vissa livsmedel, såsom tomater och andra sura fare, och kan producera toxiner. Andra föredrar det för dess hållbarhet och överlägsen värmeledning. Det är dyrare än aluminium eller rostfritt stål. I allmänhet, restaurang köksredskap ses inte av allmänheten, men i situationer där matlagningen är på displayen, koppar vinner poäng för sin attraktionskraft. Koppar Köksartiklar har två andra nackdelar: det repor ganska lätt och mat ofta pinnar till den.