mynewspapers.net

Vilken typ av färg ska jag använda på speglar?

Vilken typ av färg ska jag använda på speglar?


Målning på speglar är ett sätt att lägga till ett anpassat utseende reflekterande glas. Den samma färger används för ytor som skogen eller plast fungerar dock inte normalt bra på speglar.

Typer

Akryl eller vattenbaserad, färger används ofta för att måla på glas. De är oftast de mest prisvärda, men är kända för att chip lätt. Ett annat alternativ är resin-baserade färger, som fungerar bra på reflekterande glas. Emalj glas används också för att lägga till färg till speglar i en process som liknar målning, men det innebär att tillämpa emalj design och brinnande glaset i en ugn till säkringen färgerna.

Överväganden

När du väljer en färg för en spegel, är det viktigt att tänka på din önskad effekt. Om du vill leta ogenomskinlig, Använd en akrylfärg. Om du vill ha en mer genomskinlig effekt på din spegel, använda en-bas färg.

Ansökan

Glas färger varierar i deras lätthet av ansökan. Akryl-baserade är kanske det enklaste eftersom de kan tillämpas med en vanlig borste och lufttorkas. Emalj glas kräver extra utrustning och skicklighet. De är också målade på, men sedan bränns i en ugn. Akryl och resin-baserade glas färger finns i markör form, vilket eliminerar behovet av borstar eller dyr utrustning.