mynewspapers.net

Vilken typ av färg ska jag använda för en Kool däck Touch upp?

Vilken typ av färg ska jag använda för en Kool däck Touch upp?


Kool däck är ett märke av konkreta beläggningsarbeten uppfanns av Dennis Corporation i 1962. Ofta finns runt pooler och andra ställen där en halkfri yta är lämplig, kräver den ovanliga divots och gropar av ytbeläggning tekniken en särskild form av färg. Lyckligtvis, flera alternativ är anpassade till denna ansökan.

Systex

Ett alternativ för touch-ups eller all-over program är Systex raden av färg. Också en produkt av Dennis företaget, det tillverkas speciellt för att arbeta med ytor såsom Kool däck. Dessutom är Systex färger, finns i en mängd olika färger, utformade för att tåla mul trafik, repor, vatten, väder och pool kemikalier. Det kan tillämpas på en våt yta, så ingen anledning att låta området runt poolen torkar först.

Kontakta Malin

Om produkten är bara en touch-up av den ursprungliga färgen, överväga en Kool däck kund att kontakta Malin företaget direkt för en färg match. Vid tidpunkten för installationen, kan Kool däck installeras i en mängd olika färger, inklusive några anpassade färger, vilket innebär att företaget kan anpassade match färgtoner. Om en konsument har svårt på paint provet på andra ställen, kanske hon vill kontakta Malin direkt.

Låg bländning

Beroende på vilket märke av färg är markerat, Välj en nyans som inte reflekterar solens reflexer, till exempel en vit. En av fördelarna med en Kool däck, är som namnet antyder, dess förmåga att vara cool under bara fötter även i starkt solljus. Om färgen är för reflekterande, kunde det gå några väg mot ångra denna förmån.