mynewspapers.net

Vilken typ av färg för utomhus plast trädgårdsmöbler?Uppdatering av tråkiga plast gräsmatta stolar och bord med levande, glada färger är en bris med rätt typ av färg och några enkla steg. Samma teknik kan användas på plast blomkrukor och gräsmatta inredning för ett sammanhållet utseende.

Speciellt formulerad färg

Enligt Danny Lipford, en hem expert för The Weather Channel, är den bästa färgen för plast utemöbler sprayfärg formulerade till bond med plast. Outdoorlivingideas.com rekommenderar Krylon Fusion.

Beredning

När du använder specialitet färger, är det särskilt viktigt att läsa instruktioner innan du börjar, enligt Lipford. Arbeta i ett väl ventilerat utrymme med låg luftfuktighet och en temperatur mellan 10 och 26,7 grader Celsius. Tvätta möblerna väl med vatten och en mild rengöringslösning och låt den torka helt.

Korrekt teknik

Enligt outdoorlivingideas.com, bör du hålla färgen kan 8 till 10 inches bort från ytan och spray i svepande rörelser. Börja med eggen av möbler och fortsätta varje pass på andra sidan att skapa en kontinuerlig look. Överlappning varje pass för att undvika ränder, och tillämpa flera, ljus rockar.

Torktid

Lyckligtvis, spray färg torkar oftast snabbt, så du behöver inte vänta för evigt att njuta av din nya mästerverk. Krylon Fusion torkar vid beröring på 15 minuter och kan hanteras efter en timme, enligt outdoorlivingideas.com.

Dekorativa idéer

Specialitet färger finns i många färger och utföranden, så känn dig fri att experimentera. För att skapa ränder, mask av torra ytor med målartejp och spraya ytterligare färger över basen pälsen. Stenciler är ett annat enkelt sätt att skapa ett anpassat utseende; hitta en design du gillar eller prova dina initialer eller husnummer.