mynewspapers.net

Vilken typ av buggar Attack Weeping Willow träd?Weeping willow träd är en härdig art, växer bra i både fuktiga och torra miljöer. Detta har orsakat dem att vara invasiva på många områden, med sina stora rötter orsakar problem för underground VVS och brunnar. Dessa träd är överlag ganska resistent mot skadedjur, även om de kan påverkas av insekter som skalor, larver och bladlöss.

Sköldlöss

De flesta människor erkänner inte skalor som insekter, eftersom de ser helt annorlunda än de flesta andra. Honor och omogna skalor är ofta små och vinglösa, utan åtskillnad mellan huvud och kropp. De kan likna en tillväxt på trädet, eftersom de ofta orörliga. När en skala stannar på ett träd, kommer det hugg halm-liknande mun delar i trädet suga vätskor. Myrorna kan ibland tenderar populationer av skalor, vilket kommer att öka deras antal mycket. Detta skulle kunna göra dessa insekter svårt att bli av med, men vågar ofta orsakar inte mycket skada att willow träd.

Bladlöss

Bladlöss är små, vanligtvis vinglösa insekter som kan vara grön, gul, röd eller brun. De flytta långsamt men lever i stort antal på en mängd olika växter, inklusive willows. De kan bli ett verkligt problem på flera olika sätt. De kan förvanska och gula blad när de finns i stora populationer på ett träd. De producerar ett klibbigt slem kallas honungsdagg, som en svart skada Svampen växer. Några bladlöss kan orsaka virus för att växter, som är svårt att bota, och andra injicera ett toxin i trädet. Övergripande, bladlöss är ansvariga för några fula skador för träd och andra växter, inklusive fläckigt, distorsion och tjocka honeydew insättningar.

Fjärilslarver

Fjärilslarver är larvaena av malar och fjärilar. I detta skede är deras viktigaste form av skador på träd svår avlövning, vilket kan leda till träd död. Fjärilslarver äter bladen nästan konstant tills de är redo att förbereda en kokong. De använder ofta bladen för att göra en kokong, antingen genom rullande löv runt dem eller mattor dem tillsammans.

Galls

Galls är svullnader av den faktiska växt eller träd som orsakas av en mängd insekter eller kvalster. Gall-making insekter inkluderar getingar, flugor, fjärilar och kvalster, vars sekret ansvarar för svullna blad, grenar eller blommor. Galls kan ofta vara färgglada och varierar i form eller storlek beroende på vilken typ av kryp som gör det.

Skalbaggar

Flera typer av skalbaggar attack blad av träd, på samma sätt som larver. De gör inte bara detta som larver, men vilken tillåt dem till potentiellt avlöva en hela trädet. De lämnar också bakom tjocka mörka spillning som kan täcka hela anläggningen.