mynewspapers.net

Vilken typ av betong ska användas för bänkskivor?

Vilken typ av betong ska användas för bänkskivor?


Bänkskivor i betong har designers och husägare upphetsad, och med goda skäl. Detta gamla material har förtjänat en plats för framträdande plats i modern design för sin skönhet och mångsidighet. Välja en konkret bänkskiva för ditt hem kan vara lättare än du tror. Hantverkare kan utforma konkreta bänkskivor till ett brett utbud av stilar, färger, ytor och former som passar moderna eller traditionella stilar.

Vandrande

En ådrad konkreta bänkskiva härmar utseendet på marmor sten eller trä till en billigare kostnad. Hantverkare införliva olika färger av pigment i betongen, som ändrar sin naturliga färg och aktiverar venerna syns igenom. Efter ansökan av tydliga tätningsmedel är färdiga utseendet polerad och vacker.

Terrazzo

Med tillägg av pigment av naturliga betong är färg möjligheterna att bänkskivan nästan oändliga. En fantastisk terrazzo bänkskiva, kan villaägare välja att lägga till mer färg och konsistens av betong med glas eller stenskott. På grund av typerna av ingredienser som används för denna effekt, kostar terrazzo bänkskivor mer än andra alternativ. Ordinarie pris per kvadratfot varierar mellan £39 och £84,5 från och med April 2011.

Traditionell stil

Solida färger som grå, svart, brun och beige fungerar bra för en traditionell plats. Villaägare kan välja form och kantning för en skräddarsydd look. Liksom andra betong bänkskivor ger en tydlig tätningsmedel denna konservativa bänkskiva utseende.

Fet och vackra

Om du vill införliva några drama i ditt utrymme, kan hantverkare skapa en fet konkreta bänkskiva som passar din stil. Med tillägg av röda, gröna och blå pigment eller någon annan färg av bas betong, kan utseendet sätta en ny energi och vibe till inredning.

Ytbehandlingar

För att uppnå en konkret bänkskiva som ser naturligt i många olika färger och texturer, använda hantverkare en slutbehandling för hand. Denna process kallas signatur finish, och producerar anpassade bänkskivor som kompletterar musikstilar från moderna till gamla världen. För en samtida och modern stil använder den klassiska finishen en process av slipning ner bänkskivan, vilket gör att material som sand och sten som ingår under ytan på betongen exponeras. Varje utseendet kan anpassas beroende på material som blandas in i betongen.

Former

Villaägare har inte nöja förväntade rektangulär bänkskivan eftersom hantverkare anpassa formerna betong bänkskivor för husägare smaker. Andra former att välja mellan inkluderar något runda böjda, L-formad, V-formad eller droppformade.