mynewspapers.net

Vilken storlek mikrovågsugn ska jag köpa?

Vilken storlek mikrovågsugn ska jag köpa?


De alternativ som du ser när du handlar för mikrovågsugn kan få överväldigande. Medan alla mikrovågsugn delar samma grundläggande teknik för uppvärmning och matlagning mat, är deras likheter okända som begränsade. En av de stora skillnaderna i de olika modellerna är den fysiska storlek och kapacitet av mikrovågsugnen. Noggrant överväga dina behov och avgöra den bästa kursen av handling baserat på några faktorer.

Utrymme övervägande

Kanske är den viktigaste faktorn som avgör på storlek mikrovågsugnen ska du köpa din utrymmesbegränsningar. Om du har utrymme för den största mikrovågsugnen på marknaden, kanske du vill ha den. Men om du är som många människor, måste du utvärdera hur mycket utrymme du kan avvara realistiskt. Om du letar efter en bänkskiva modell har du de flesta alternativen för storlek, men du måste också se till att du får en som lämnar du tillräckligt med utrymme för beredning av livsmedel. De större mikrovågsugn kan använda upp en hel del utrymme på din räknare och göra en annars bra storlek köket plötsligt verkar för liten. Troligtvis ska du gå med något i mitt urval av storlekar och inom din budget.

Större är bättre

Om utrymmet är inte ett problem och har massor av utrymme för alla dina kök behov, bör du köpa största mikrovågsugnen du har råd. Större är bättre när det gäller mikrovågsugnar helt enkelt eftersom de erbjuder större möjligheter för användning. Istället för att bara värma upp en tallrik med rester, kanske du att laga hela måltider i mikron, särskilt om du få konvektion mikrovågsugn som kommer att baka och utföra ett antal andra matlagning funktioner.

Bara för plattor

Om du inte allmänt förbereder stora måltider, är inte mycket av en kock eller om du bor ensam, ditt enda syfte när det gäller mikrovågsugn användning sannolikt kommer att värma upp frysta middagar eller återuppvärmning en tallrik med rester. Även större mikrovågsugn med extra funktioner är praktiskt att ha, om du anser det inte mycket av en prioritet i ditt liv. Ändå vill du kunna värma upp som kan soppa utan att använda en soppa potten och spänna. Om detta stämmer du, slösa inte dina pengar på en stor, fin maskin. Leta efter en kompakt modell stor nog att rymma din tallrik och utan att ta upp för mycket plats. Enkel, nybörjar mikrovågsugn som utföra grundläggande uppvärmning funktioner finns tillgängliga till rimliga priser.

Stor kraft

Fysiska mikrovågsugn storlek korrelerar oftast med sin makt. Kraften i mikrovågsugnar mäts i watt. Wattal mikrovågsugn avgör hur snabbt det kan laga en måltid, enligt webbplatsen hem Tips. Om du vill ha en snabb-fungerande modell, titta på större kapacitet mikrovågsugn. Många större mikrovågsugn leverera 1000 till 1600 watt, medan mellanstorlek mikrovågsugn kommer oftast leverera 800 till 1000 watt. Om du väljer den kompakta versionen, kom ihåg att du endast får 500 till 800 watt, som kunde ta två gånger så lång tid att värma mat.