mynewspapers.net

Vilken sorts mat ska jag äta för att få en 6-pack?

Vilken sorts mat ska jag äta för att få en 6-pack?


Om att få sex-pack abs är ditt mål, kommer du att behöva blanda både kost och motion för resultat. Om du är i ganska bra form och till en låg vikt, om din kost är inte rätt, kanske du aldrig har platt abs. blir strikt med kosten och se magen syns igenom.

Lågt kaloriinnehåll

Det spelar ingen roll hur många sit-ups du gör, om det finns ett lager av fett som täcker magen, du kommer aldrig se en sex-pack. För att bli av med det, äta livsmedel som är låga i kalorier, skapa kalori underskott du behöver gå ner i vikt. De flesta grönsaker är extremt låg i kalorier, så stapla dem på din tallrik, äta mindre portioner av högt kaloriinnehåll kolhydrater och kött. Frukter göra en utmärkt kalorifattig mellanmål.

Vad ska titta efter

Vissa livsmedel kan vara till mer hjälp än andra när det gäller att få en sex-pack. Du vill leta efter livsmedel som innehåller mycket protein, som kan hålla dig nöjd längre och mindre benägna att mellanmål på kaloririka livsmedel. Fitness Magazine föreslår mat med fiber minskar uppblåsthet i magen, så bättre att magen syns igenom. Livsmedel som är höga i antioxidanter--som frukt och grönsaker--kan hjälpa musklerna läka, öka effektiviteten av din träning.

Gör fett att du fett?

Fett innehåller 9 kalorier per gram, medan kolhydrater och protein innehåller bara 4, att göra fett kalori-tätare än andra livsmedel. Äta för mycket fett sannolikt innebär att du äter för många kalorier, som hindrar dig från att få platt abs. Men du kan lägga lite fett i din kost. MSN föreslår enkelomättade fetter som olivolja, och omega-3 fettsyror är friskare än omega-6 fetter som finns i majs olja och ägg.

Bra mat för en sex-pack

Valde magert protein som fisk och kyckling tillaga dina måltider. Dessa livsmedel har inte så mycket dåligt fett och kan hålla du dig full. Gröna bladgrönsaker som spenat eller Sallad greener är ett utmärkt sätt att fylla upp, samtidigt som det är mycket låg i kalorier och högt i näringsinnehåll. Fullkornsprodukter innehåller mer av uppsvälld-reducerande fibern du behöver, så välja dem över raffinerad korn. Men de flesta grönsaker och frukt är ett smart val, se upp för de som sannolikt kommer att orsaka gas och uppblåsthet, som kål och broccoli.

Kan du fuska?

Om du når den punkt där du har en sex-pack, kanske du frestas att fuska lite, äta några av dina favorit livsmedel som du inte kan äta som en del av din vanliga kost. Hänge i dessa livsmedel ibland är tillåtet, även om du kan hitta du är uppsvälld och behålla vatten nästa dag. Men ofta äta skräpmat gör att du kan få fett igen.