mynewspapers.net

Vilken ögonskugga färger ser bra ut med blå ögon?

Vilken ögonskugga färger ser bra ut med blå ögon?


Matchande din ögonfärg till din ögonskugga kan bli tråkigt och brukar inte ta fram bäst i din ögonfärg. Det är bättre att fokusera på naturliga, subtila färger som överensstämmer med din hudfärg tonen och ögat. När du hittar den bästa ögonskugga för dina ögon färg, hår och hud skugga, kommer att dina ögon verkligen stå ut. Det kommer att göra de vita i dina ögon ser mer tydlig och vit, och betona din ögonfärg.

Vilka färger ser bra ut med blå ögon?

Om du har blå ögon, leta efter ögonmakeup som matchar undertoner i dina blå ögon. Mörk blå ögonskugga i veck på ögonlocken lyfter fram de blå tonerna i dina ögon, så detta är ett område där "bär inte den samma skugga ögonskuggor som din ögonfärg" regeln inte gäller. Ögonskugga nyanser som ser bra ut med ljusa och mörka blå ögon inkluderar taupe, djupt blå, grå, violett, lila, persika, silvrig blå och bruna. För en mer dramatisk effekt, använda en av de ögonskugga nyanserna med svart eyeliner för att skapa en rökig effekt. Du kan även använda mer färgglada nyanser, turkos, ljust violett och coral att verkligen framhäva dina ögon i mörkare platser som restauranger och klubbar.

Matchande ögonskugga färger till blå ögon

När du väljer ögonskugga nyanser, också överväga din hud och hår färg. Med beaktande av detta kommer att göra dina blå ögon pop ännu mer. Om du är rättvis, hålla sig till ljusare nyanser av färger och kan ofta inte bära mycket mörka nyanser. Om du har mörkare hud, bo från ljusa vita och ljusa färger och luta mer mot mörkare nyanser. För blondiner med blå ögon, lila nyanser som lila, lavendel och violet fungerar bra eftersom lila fungerar bra med rättvisare hud på blondiner. För brunetter med blå ögon, använda någon av de uppräknade nyanserna eftersom de alla fungerar bra med den mörka och ljusa toner i bruna nyanser av hår. För rödhåriga med blå ögon göra taupe, koppar och bruna nyanser blå ögon pop på grund av de jordiga undertoner i hår skugga. För svart hår med blåa ögon, luta mer mot den finfin och korall nyanser att hjälpa kontrast med mörk nyans.

Perfekta produkter

Det finns flera make-up märken att välja mellan, och det finns också några som tillgodoser matchar upp ögat färger med olika nyanser av make-up. Det finns hela rader av smink för rödhåriga, brunetter, blondiner och svart hår, tävla med färg på mascara, ögonskugga, eyeliner och läppstift. Betrodda varumärken med dessa typer av produkter är Almay med sina jag spänd produkter, Revlon och Cover Girl. Dessa typer av produkter kan vara en bra guide att komma igång med när man försöker göra dina blå ögon pop med eyeshadow färger. En annan skugga tillverkare för blå ögon är Urban Decay. Guld-tonade halv bakad färgen är perfekt för dem som verkligen vill göra deras ögon ser lockande och märkbar. MAC gör verkligen anmärkningsvärd skuggor för blå ögon. Dess skuggor inkluderar Amber ljus som är särskilt utformad för personer med ljus hy och ögon.