mynewspapers.net

Vilken nyans av gardiner skulle se bra med choklad brun mocka soffor?

Vilken nyans av gardiner skulle se bra med choklad brun mocka soffor?


Ser att de färger som finns naturligt i naturen när välja gardiner för en choklad brun mocka soffa. Tänka på ett träd med sin djupa bruna bark, och färger för ditt rum bör kommer att tänka. Base skugga av färg på den atmosfär du vill skapa i rummet som en ljus skugga kan bli överskuggas av bruna.

Varma färger

Komplettera rikedomen av choklad brun med en varm färg. Varma färger innehåller vanligen rött eller gult som bas. Varma färger varierar från en gul-grön till en röd-orange. Dessa jorden-tone färger smälter väl med en chokladbrun. Kombinera den brun soffan med en gardin av en pastellrosa nyans av grönt att ta in den naturliga känslan av en asiatisk rum, eller lägga en ljust röd eller orange bomull-texturerat gardin till pop färg i rummet.

Häftiga färger

En cool färg frossa värmen i brunt. Coola färger innehåller en blå bas och sträcker sig från blå-grönt till lila. Kombination med en pastell eller ljus nyans av en cool färg, som robin ägg blå, brun blir mer dominerande och tar central plats i rummet. En mörkare nyans av en cool färg, till exempel skogsgrönt, matchar intensiteten i chokladbrunt och förskjuter den starka toner i en chokladbrun.

Ädelstenstoner

Kombinera en chokladbrun med juvelen ton. Juvel klangfärg är intensiv med en levande nyans. Exempel på jewel klangfärg smaragdgrönt, ametist lila, sapphire blå eller rubinröd. Den djärva toner av en juvel färg blivit intensivare när den placeras mot rikedomen av choklad och skapa en intressant design. Plocka en beröringsbara tyg för dina gardiner, som en mjuk chenille eller en råsilke betona rikedomen av färger och texturer som finns i rummet.

Mönster

Smälta choklad brun in ett mönstrat tyg för gardinen. Kombinera en brun i en blommig print med röda och gula blommor, eller plocka en mörk grönt bladmönster mot en mörkbrun bakgrund. Välj en brunt och svart pinstripe accent med guld, brunt accentuerat med en tan kritstreck eller en kräm gardin med en brun rand. Prova ett rutiga mönster av orange, rött, gult och brunt, eller ta en geometrisk utskrift av choklad brun.