mynewspapers.net

Vilken kräm är bäst att dra åt halsen & dekolletage?

Vilken kräm är bäst att dra åt halsen & dekolletage?


Fokusera på ditt ansikte och ignorera din hals och dekolletage i din anti-åldrande insatser kan ha alarmerande resultat--en unga ansikte med en äldre "Turkiet" hals. Ta lika väl hand om ditt ansikte, hals och dekolletage för en övergripande ungdomliga utseende. Huden på halsen är tunnare och torrare än i ansiktet, vilket gör det särskilt känsliga för stressiga vardag. Hals och dekolletage är dessutom oftare utsatta för solen, vilket gör dem utsatta för huden skador från UV-strålar. Att hålla din hals och dekolletage ungdomlig och tätt med förebyggande solskydd, fuktgivande och uppstramande krämer.

Retinoid krämer

Samma recept-styrka retinoider, som Retin-A, Renova och Tazorac, som bidra till att förebygga och behandla fina rynkor i ansiktet bör också användas på hals och dekolletage för anti-åldrande uppstramande effekt. Retinoider är vitamin A föreningar att neutraliserar fria radikaler som bryter ner hudens celler och orsakar rynkor. Over the counter anti-ageing produkter innehåller retinoider i mindre doser. Eftersom retinoider göra huden mer känslig för solskador, alltid bära solskydd för att förhindra ytterligare skador på din hals och dekolletage.

E-vitamin krämer

E-vitamin krämer är idealiska för den yngre kvinnan vars hals och dekolletage ännu inte kräver tunga anti-aging krämer. E-vitamin neutraliserar effekterna av fria radikaler som kan göra huden ser äldre och hjälper skydda den känsliga huden på hals och byst från miljöfaktorer. Ung hud ser friskare och fastare med icke-fet fukt. Kosmetiska företag som The Body Shop producera vitamin E produkter speciellt för halsen.

Laserbehandling i en burk

Krämer som Kanebo Sensai hals och byst lyftande effekt är idealiska för äldre kvinnor som redan har en hängande Turkiet hals, men skulle föredra att undvika sugery. "London Evening Standard" rapporterar att Kanebo Sensai hals och byst lyftande effekt stimulerar lipolys eller bryta ner av fetthaltiga avlagringar i nacken och byst, utan att skada de känsliga, tunn hud. Produkten också främjar produktionen av kollagen.

Peptid och Antioxidant krämer

Krämer som innehåller peptider eller heptapeptides, som Dr Brandt tid Arrest V-Zone hals grädde, hjälpa till att dra åt Turkiet nacke genom att öka kollagen och stärker huden på ytan. Fortfarande innehåller andra krämer koppar peptider, som förbättrar sårläkning, stimulera produktionen av kollagen och kan öka fördelarna med antioxidanter, enligt MayoClinic.com. Köpa en kräm som kombinerar peptider med antioxidant ingredienser som kinetin och te extrakt kan vara särskilt fördelaktigt.